0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ČEKA GA DUŽA PAUZA: Operisan Nebojša ‘Kića’ Kosović (FOTO)

Objavljeno: 19.09.17 u 10:32

Bio je važan šraf Partizanove igre, ali će crno-beli morati da se snađu bez Nebojše Kosovića u narednih nekoliko meseci.

Vezista Partizana se povredio tokom reprezentativne pauze i nastupa za selekciju Crne Gore i utakmici protiv Moldavije. Tom prilikom obnovio je povredu kolena i, ispostavilo se, pokidao prednje ukršene ligamente levog kolena.

Operacija je bila neophodna, a ona je juče obavljena u Rimu. Nezgodnu intervenciju na meniskusu i prednjim ukrštenim ligamentima obavio je prof dr Pier Paolo Mariani, a njoj je prisustvovao i klupski lekar mr dr Ilija Rosić.

Nebojša se oseća odlično i već se u sredu vraća za Beograd kada kreće period opravka i rehabilitacije – rekao je dr Rosić.

FOTO: FK Partizan

Nebojša Kosović sigurno će propustiti jesenji deo polusezona, a tim Miroslava Đukića trebalo bi da pojača za drugi deo sezone posle zimske pauze.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter