0
Evropske lige

RASPAD SISTEMA: Potrošeno više od 400 miliona evra da bi navijači gledali kako se ‘tuku’ za loptu (VIDEO)

Objavljeno: 18.09.17 u 10:10

Uprava PSŽ-a je želela da napravi spektakularan tim koji će se popeti na korv Evrope, a dobili su skup razmaženih zvezda koje se ‘tuku’ oko toga ko će izvesti penal.

Derbi francuske Lige jedan odigran je sinoć na Parku prinčeva gde je PSŽ dočekao Lion. Domaćin je slavio sa 2:0 zahvaljujući autogolovima fudbalera gostiju Marsela i Morela, ali je meč obeležilo nešto sasvim drugo.

Naime, preplaćene vedete ‘svetaca’ su se sve vreme ‘tukle’ i svađale ko će da izvede prekid. Dve situacije su dokaz da je ‘nešto trulo u državi Danskoj’. Prvo je slobodan udarac uzeo da izvede Edison Kavani, lopti su prišli još Dani Alveš i Nejmar, desni bek je oteo loptu Urugvajcu i dao je sunarodniku. Nejmar je šutirao, ali je golman Lopes bio na mestu.

Druga situacija još gora. U 80. minutu penal za PSŽ, Kavani uzima loptu, prilazi Nejmar da on šutira, Urugvajac ga odbija, šaut i prečka.

Navijači PSŽ-a su sinoć videli previše za utrošenih skoro pola milijarde evra…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter