0
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

SPORT NA TV: Srbija juriša na zlato u Istanbulu, Zvezda na ‘krovu’, Partizan čeka Radnički

Objavljeno: 17.09.17 u 08:50

Danas je na programu izuzetno bogatata sportska ponuda, a u centru pažnje je svakako finale Evropskog prvenstva u košarci.

Košarkaši Srbije i Slovenije će ‘ukrstiti koplja’ u Istanbulu i odlučiti ko je najbolja reprezentacija Starog kontinenta. Meč počinje u 20.30 časova uz direktan prenos na RTS 1. Izabranici Igora Kokoškova su do sada neporaženi na Eurobasketu, ali ‘orlovi’ imaju veliki motiv da savladaju Slovence i donesu našoj zemlji prvu zlatnu medalju još od Indijanapolisa 2002. godine.

Pre finala, od 16 časova će se u borbi za bronzanu medalju sastati reprezentacije Španije i Rusije.

Nedelja je dan za uživanje i za ljubitelje fudbala. Šou počinje tačno u podne kada se sastaju Alaves i Viljareal. Od 12.30 je na programu meč između Sasuola i Juventusa, a u 13.15 bundesligaški okršaj između Hofenhajma i Herte.

Derbi dana je svakako meč između Čelsija i Arsenala. Duel na Stamford Bridžu počinje u 14.30, a direktan prenos je na Sport Klubu 2. Ništa manje neće biti zanimljivo ni na Old Trafordu, gde Mančester Junajted dočekuje ekipu Evertona. Taj meč je na programu od 17 časova uz prenos na Sport Klubu 1.

U Superligi Srbije, Voždovac dočekuje Crvenu zvezdu od 17 časova, dok će Partizan u Humskoj ugostiti niški Radnički dva sata kasnije. Oba meča će direktno prenositi Arena sport 1.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter