0
Fudbal

FS SRBIJE: Evo koliko vam je novca potrebno za meč sa Gruzijom, ukinute naknade za transfere

Objavljeno: 15.09.17 u 18:49

U prostorijama Fudbalskog saveza Srbije održana je sednica Odbora za hitna pitanja kojom je predsedavao predsednik Slaviša Kokeza.

Među najvažnijim odlukama je ona koja se odnosi na cene ulaznica za predstojeće mečeve „A“ i mlade reprezentacije Srbije. Poslednji meč na putu do plasmana na Svetsko prvenstvo u Rusiji naša najbolja reprezentacija igra 9.oktobra na stadionu „Rajko Mitić“ protiv Gruzije, a cene ulaznica su popularne.

Zapad centar 1200 rsd
Zapad bok 1000 rsd
Istok centar 1000 rsd
Istok bok 800
Sever i jug 400 rsd

Mlada reprezentacija drugi meč u kvalifikacijama za plasman na Evropsko prvenstvo u Italiji 2019. igra protiv Rusije, 10. oktobra na travi stadiona „Karađorđe“ u Novom Sadu, a cene za ovaj meč naših nada su takođe veoma povoljne.

Zapad 500 rsd
Istok 400 rsd
Sever i jug 200 rsd

Odbor za hitna pitanja doneo je odluku o dodeli pet terena sa veštačkom travom a svi regioni će biti ravnomerno zastupljeni. Odbor za hitna pitanja doneo je i odluku o ukidanju naknade u visini od dva posto za domaće transfere .

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter