0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

NAKON OSVOJENOG BODA: Prvi utisci Miroslava Đukića i Vladimira Stojkovića

Objavljeno: 14.09.17 u 21:47

Fudbaleri Partizana su osvojili prvi bod u ovosezonskom izdanju Lige Evrope odigravši 1-1 na gostovanju u Bernu.

Šef stručnog štaba Partizana Miroslav Đukić naglasio je da je njegov tim mnogo bolje odigrao u drugom poluvremenu.

Uvek je dobro odneti bod sa strane, veoma sam zadovoljan drugim poluvremenom, bio je mnogo bolji stav, u prvom smo bili nekako uplašeni, nedovoljno agresivni. Ali, u drugom smo dominirali, imali šanse, bili mnogo bliži pobedi. U globalu sam zadovoljan. U drugom smo pritiskali, nismo im dali da igraju, nametnuli smo dobar intenzitet, dobar, evropski ritam, ekipa je odigrala odlično i veoma sam zadovoljan, izjavio je Đukić.

Golman Vladimir Stojković je večeras primio prvi gol od povratka u Partizan, ali je ponovo bio igrač utakmice.

Došli smo kod jedne ekipe koja igra napadački fudbal, imali smo i mi svojih šansi. Mislim da Grobari nisu džabe došli, imali su šta da vide. Bod je vrlo bitan kada igrate na strani, protiv ekipe kakva je Jang bojs, koja zna da igra napadački. Dešavaju se pojedine situacije, Suki je imao dbar centaršut, imali smo konfuziju zbog prekida, ali desi se, tu smo da se pomažemo, nije on to namerno hteo. Ja uvek pozitivno gledam na stvari. Kako se utakmica odvija, tako i gledam na situaciju i tako pravimo analizu. Mi uvek idemo na pobedu, ali bod je bitan jer smo igrali u gostima protiv jake ekipe, izjavio je Stojković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter