11
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

OGLASIO SE RTS: Saopšteno je zašto neće biti prenošen meč između Partizana i Jang Bojsa

Objavljeno: 13.09.17 u 18:40

Radio-televizija Srbije neće prenositi utakmicu prvog kola Lige Evrope između Jang Bojsa i Partizana, što je naišlo na osudu navijača crno-belih.

Tim povodom se oglasio RTS, pokušavajući da objasni zbog čega javni sеrvis opet neće prenositi meč Partizana u Evropi.

Ugovorne obaveze su razlog što se u četvrtak, 14. septembra, na Prvom programu RTS-a u direktnom prenosu od 21 čas emituje utakmica Crvena zvezda – BATE Borisov, dok će se okršaj Partizana i Jang Bojsa emitovati u odloženom snimku. Pravo direktnog prenosa ove utakmice ima TV Arena. U želji da omogućimo gledaocima da oba meča domaćih timova prate uživo na programu Radio-televizije Srbije, obratili smo se UEFA, tražeći da sa TV Arenom uzajamno razmenimo signal, te da dve televizije istovremeno emituju obe utakmice. Odgovor UEFA je bio da se neće protiviti takvom rešenju, ukoliko se RTS i TV Arena dogovore o saradnji. Nažalost, nismo uspeli da postignemo dogovor sa kolegama sa TV Arene. I u daljem toku Lige Evrope, prenosi na RTS-u biće u skladu sa ugovorom, navodi se u saopštenju RTS-a.

0
0

11 Komentara

  1. Rekao sam , pravicemo mi Tijanica od blata….. nekad su ga mnogi pljuvali, ali on je radio kako i treba, u njegovo vreme se derbi prenosio na RTS

    sa jednim od najboljih kamermaba i sportskih rezisera u evropi

    u njegovo vreme je Dnevnik 2, bio drugi najbolji informativni program u evropi( iza Svajcaraca)

    a spoetski program, takodje drugi, samo su nemci bili ispred u kvalitetu sportskog prenosa uzivo

    Nekad na areni ne mozes ni broj sa dresa da vidis

    Danas je rts privatna, rezimska tv

    0
    0
    Odgovori
  2. Rts je gotovo uvek prenosio gubitnike i nikada nije znao da pravi razliku između uspešnih i neuspešnih, već se samo vodio određenim profitom. Zato će Srbija gledati kod njih gubitnike, a na Areni pobednike.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter