14
Evrokupovi

FOTO: HOTSPORT

FOTO UBOD: Slika koja na Marakani dugo nije viđena!

Objavljeno: 13.09.17 u 12:08

Punih deset godina je celokupna zvezdaška javnost čekala na ovakav prizor na našem najvećem stadionu.

Crvena zvezda sutra od 21:05h otvara svoju prvu evropsku jesen posle pune decenije. Grupna faza Lige Evrope ispunila je snove mnogih zvezdaša, što pokazuje i interesovanje navijača sa celog Balkana.

Nisu crveno-beli kao komšije sa crno-bele strane Topčiderskog brda toliko često igrale u grupama nekog evropskog takmičenja, pa je baš zbog toga svaki detalj koji sa sobom donosi Liga Evrope interesantan pristalicama Zvezde.

Tako i pano na stadionu ‘Rajko Mitić’ na zvaničnoj konferenciji za medije koji je privukao pažnju novinara, jer ga na tom mestu zaista predugo nije bilo.

FOTO: HOTSPORT

Paralelno sa medijskim delom u pres centru, a kako je novi teren u potpunosti završen, radi se punom parom i na tribinama stadiona ‘Rajko Mitić’.

Tamo se uređuju stolice i svi manji nedostaci kako bi se BATE Borisov dočekao maksimalno spreman, te se i na navijače apeluje da organizacija podrške i atmosfera na stadionu bude prava fudbalska, baš kao što je bila u pobedi nad Krasnodarom.

Pa možda u tom slučaju, zašto da ne, i ishod bude isti…

FOTO: HOTSPORT

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’ – Darko Noveski

0
0

14 Komentara

  1. Alo bre grobari!!!!! dupe bi dali da imate stadion kao zvezda…..mnogi veliki evropski timovi su napunili gaće kada su izašli
    na teren Marakane i videli navijački pakao u kako vi kažete rupi.. Imam 46 godina i imao sam čast da prisustvujem Zvezdinim utakmicama kada je Marakana primala 100.000 navijača,
    na žalost ovi današnji klinci neće to osetiti, tu atmosferu, taj adrenalin……ludilo!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Pitao bih pisca ovog teksta da li je svestan koliko je gluposti nalupao…pogledaj istoriju i shvatices ko ima vise nastupa u evropskim takmicenjima…o uspesima i da ne govorim…u vreme interneta kada stiskom na jedno dugme dobijes sve informacije ti pises neistine i lazi…

    0
    0
    Odgovori
    • E ta rupa nije vaša osim u glavama zatucanih, nego je gradski stadion u vlasništvu grada Beograda koji koriste FK Crvena zvezda i reprezentacija Srbije. Da je drugačije davno bi ga lopurda Terzić raskrčmio na ime dugova.

      0
      0
      Odgovori
      • A ciji je armiski pasnjak. Prisvojili ste tudje a hvalite se da je vase kad bi vojska zatrazila povrayak imovine igrali bi u beton ligi

        0
        0
        Odgovori
  3. „Slika“ koja se dugooo cekala, tj. SVI NOMADI S’BALKANA U ISTOJJJ „RUPI“ .!. XXAAXXAA .!.
    NEMA DALJE, „SAMO“ JE PAK’O GORI OD TE „SLIKKKE“ ………………………………………………..
    Cergari, jos mesecima nece moci da „ISPARI“-VONJjjjjjjjj, ne pomaze ni tvorziceva OGROMNA nabavka dezinfekcionih „SREDSTAVA“ … .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  4. „Slika“ koja se dugooo cekala, tj. SVI NOMADI S’BALKANA U ISTOJJJ „RUPI“ .!. XXAAXXAA .!.
    NEMA DALJE, „SAMO“ JE PAK’O GORI OD TE „SLIKKKE“ ………………………………………………..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter