0
Domaći fudbal

LALATOVIĆ PRED RADNIK: Nemaju poraz na strani što dokazuje njihov kvalitet

Objavljeno: 12.09.17 u 17:50

Šef stručnog štaba Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je pred utakmicu protiv Radnika da protivnik ima ekipu za plej of i da kvalitet surduličana potvrđuje to što nemaju nijedan poraz na strani od početka prvenstva.

– Svaka utakmica je novo dokazivanje. Protiv Radnika očekujem težak meč, jer nemaju nijedan poraz na strani. Poznajem njihove igrače i imam samo reči hvale. Imaju sjajne pojedince, fenomenalnu kontru i polukontru… Iskusni Mićić kog sam trenirao je među najboljim veznim igračima u ligi, Bulatović daje sigurnost njihovom timu, trener Simo Krunić je sjajan stručnjak kog poštujem, kao i ljude koji vode klub. Znaju fudbal – rekao je Lalatović za sajt kluba.

Čukarički dočekuje Radnik iz Surdulice u devetom kolu Superlige Srbije u sredu 13. septembra od 18 časova.

Šef je dodao da je na slatkim mukama da sastavi tim za taj susret i da su mu svi igrači na raspolaganju.

– Angažovani su na treningu i super je atmosfera kod nas. Dobro radimo i nemam povređenih igrača. Bojić se vraća, Docić se oporavio, Mićin nam se priključio, Milojević je tu, dobra je konkurencija. Pokazali su mi svojom igrom da imaju kvalitet da budu među četiri najbolje ekipe u Ligi.

Čukarički je posle osam kola sedmi na tabeli sa 13 bodova, a Radnik sa četiri boda manje zauzima 11. poziciju.

Za meč te dve ekipe na Banovom brdu ulaz na istočnu tribinu stadiona je slobodan, a karte za Zapad po ceni od 300 dinara mogu se kupiti na blagajni u Beogradskog bataljona 25 sat i po vremena pre početka odnosno od 16.30 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter