0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZAKAZANA SKUPŠTINA VOJVODINE: Tema broj ‘jedan’ utvrditi sva dugovanja

Objavljeno: 11.09.17 u 22:32

Fudbalski klub Vojvodina ostao je bez uprave posle ostavki koje su podneli prvi čovek Skupštine Dušan Mijić i predsednik nadzornog odbora Dragoslav Vuković.

Vojvodina je u nedelju uzela bod na krovu Tržnog centra, ali mnogo veće muke brinu ‘staru damu’, klub nema upravu, a ne nazire se ko bi mogao na čelo tima sa ‘Karađorđa’.

– Smatram da je neophodno, što i javnost očekuje, da se utvrde dugovanja i da se tačno zna na čemu smo. Prioritet je i konsolidovati redove i formirati novo rukovodstvo. Nadam se da ćemo u petak naći zajedničko rešenje. Zasad nema nagoveštaja ko bi mogao da predsedava Upravnim odborom, a u opciji je i formiranje radnog tela, odnosno komisije koja bi vodila klub – rekao je Milan Davidov za Novosti.

Skupština FK Vojvodina zakazana je za 15. septembar, a jedna od tema biće i to što je čak 11 fudbalera sa inostranim pasošem.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter