0
Fudbal

FOTO: FSS

FUTSAL: Srbija otišla u Češku na baraš za EP u Sloveniji

Objavljeno: 11.09.17 u 12:00

Naši futsaleri su otišli danas u Češku kako bi odigrali baraž utakmicu za plasman na Evropsko prvenstvo.

Sutra će u Homutovu biti odigran prvi baraž duel koji će odlučiti učesnike Evropskog prvenstva.

U Sloveniji će se od 30. januara do 10. februara nadmetati najbolje futsal reprezentacije među kojima će biti Srbija ili Češka. Naš selektor Goran Ivančić je za dvomeč sa Češima odabrao sledeće igrače: golmani Miodraga Aksentijevića i Nemanju Momčilovića, igrači Mladena Kocića, Miloša Simića, Vladimira Milosavca, Denisa Ramića, Predraga Jovanovića, Slobodana Rajčevića, Marka Perića, Stefana Rakića, Andriju Stankovića, Dragana Tomića, Marka Pršića i Stefana Krstića.

U Češkoj će se saigračima priključiti Mladen Kocić i Miodrag Aksentijević koji su imali obaveze sa svojim klubom, Tjumenom iz Rusije.

– Fudbalski savez je učinio sve da veoma dobro odradimo mini pripreme i mogu da kažem da spremno idemo u Češku sa jasnim ciljem da na kraju ostvarimo naše ambicije. Spreman je i Marko Perić koji je tri dana osećao povredu, ali odradio je poslednji trening i biće spreman za ono što nas očekuje u Češkoj. Dobro smo upoznati sa kvalitetom našeg rivala i uveren sam da ukoliko mi budemo na visini zadatka, onda će Srbija ponovo biti među najboljim selekcijama Evrope na futsal samitu u Sloveniji, rekao je selektor Goran Ivančić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter