0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

SPORT NA TV: U centru pažnje je Eurobasket, Srbija hoće preko Mađarske u četvrtfinale

Objavljeno: 10.09.17 u 08:50

Pred nama je izuzetno bogat sportski dan. U centru pažnje je Evropsko prvenstvo u košarci, a biće i dosta dobrog fudbala.

Srbija u osmini finala Eurobasketa igra protiv reprezentacije Mađarske, a taj meč je na programu u 14.15. Direktan prenos je na RTS 1. Nadamo se da ‘orlovi’ neće imati problema sa Mađarima i da će rutinski obezbediti plasman u četvrtfinale gde ih čeka Italija.

Danas su na programu još tri meča osmine finala Eurobasketa. Letonija igra protiv Crne Gore, domaćin Turska će pokušati da napravi iznenađenje protiv Španije, a u najzanimljivijoj utakmici dana sastaju se reprezentacije Rusije i Hrvatske.

Što se fudbala tiče, ‘šou’ počinje tačno u podne utakmicom španske Primere između Deportiva i Real Sosijedada. Sport Klub prenosi dva preostala meča engleske Premijer lige. U 14.30 se sastaju Barnli i Kristal Palas, a u 17.00 Svonsi dočekuje Njukasl.

U derbija dana Lacio na Olimpiku dočekuje zahuktali Milan, a taj meč možete gledati na Areni 4 od 15 časova. Na istom kanalu od 20.45 na programu je meč između Bolonje i Napolija.

U poslednjoj utakmici 8.kola Superlige Srbije, Voždovac dočekuje Vojvodinu ‘na krovu’. Direktan prenos je na Areni 1.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter