0
Domaći fudbal

VOJVODINA STIŽE NA ‘KROV’: Navijači, dođite, biće lepa i atraktivna utakmica

Objavljeno: 09.09.17 u 12:46

Na današnjoj konferenciji za medije, prisutnima su se obratili šef stručnog štaba Ilija Stolica i golman Zmajeva Zoran Popović.

– Pre svega nas očekuje lepa fudbalska predstava, jer ekipa Vojvodine igra ofanzivan fudbal, slično poput nas. Jaki su i individualno i kolektivno. Međutim, mi imamo naše ciljeve ove godine i u svaku utakmicu ulazimo da proslavimo pobedu na kraju – započeo je Popović.

– Ova utakmica je dosta važna za nas, nakon utakmice sa Mačvom. Daćemo sve od sebe da upišemo nova tri boda koja nas još više učvršćuju na vrhu tabele – naglasio je Popović.

Šef stručnog štaba Voždovca Ilija Stolica pozvao je publiku da dođe na stadion na Dušanovcu jer očekuje lepu i atraktivnu utakmicu.

– Ispred sebe imamo jednog velikog protivnika. Ekipa Vojvodine je ostvarila niz dobrih rezultata, iako iza sebe ima vikend sa nepovoljnim skorom – istakao je šef stručnog štaba Ilija Stolica.

– Reprezentativnu pauzu smo iskoristili da izmenimo stvari koje nisu funkcionisale. Odmorimo se pre svega, oporavimo i spremni da uđemo u duel sa Vojvodinom. Siguran sam da će utakmica za naše navijače i za publiku biti izuzetno lepa i atraktivna, te ih pozivamo da nas podrže u što većem broju. Značajna nam je njihova podrška, kao što je značajna i činjenica da se broj gledalaca uvećava. To su lepe i kvalitetne stvari, jer uvek je dobro igrati pred punim tribinama, a mi smo spremni i orni i jedva čekamo da se vratimo u takmičarski ritam – istakao je Stolica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter