1
Evropske lige

2018 FIFA World Cup Qualifier, Aviva Stadium, Dublin 5/9/2017 Republic of Ireland vs Serbia IrelandÕs Wes Hoolahan with Filip Kostic of Serbia Mandatory Credit ©INPHO/Starsportphoto/Morgan Treacy

PEH ZA MUSLINA: Kraj kvalfikacija za jednog od najboljih igrača Srbije

Objavljeno: 09.09.17 u 18:15

Fudbalska reprezentacija Srbije odigraće završnicu kvalfikacija za Svetsko prvenstvo bez jednog od najvažnijih igrača, Slovoljub Muslin već može da razmišlja o zamenama.

HSV je sinoć poražen od Lajpciga 2:0, ali više od poraza boli nova povreda bitnog igrača. Posle Nikolaja Milera, Hamburger je ostao i bez Filipa Kostića. Kako Nemci javljaju pred Srbinom je minimum četiri nedelje pauze. Filipu je stradao butni mišić.

To znači da će Filip Kostić preskočiti mečeve reprezen tacije Srbije u Beču 6. oktobra i protiv Gruzije u Beogradu tri dana kasnije. Ne bi trebalo da podsećamo da su to dve ključne utakmice za ‘orlove’ na putu ka Rusiji i da im je potrebno da osvoje samo tri boda.

Filip Kostić je u kvalfikacijama za Svetsko prvenstvo bio starter u svakoj utakmici Srbije, postigao je dva gola i ima četriri asistencije.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter