0
Domaći fudbal

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

NIŠTA OD ZVEZDE: Iskusni štoper karijeru nastavlja u Nemačkoj

Objavljeno: 08.09.17 u 19:40

Dugo je trajala priča o pregovorima Crvene Zvezde i bivšeg reprezentativca Crne Gore, mnogi navijači crveno-belih su se nadali da će iskusni fudbaler pojačati odbranu kluba iz Ljutice Bogdana, ali je sada to daleko od realizacije.

Marko Baša je ovog leta raskinuo ugovor sa Lilom, a kako javlja nemački “Skaj“ iskusni defanzivac će pojačati redove Štutgarta. 

Pregovori “švaba” i iskusnog štopera su u završnoj fazi, a Baša u nemački klub dolazi kao slobodan igrač.

Bivši crnogorski reprezentativac je proveo šest sezona u Lilu, a za klub iz Francuske je odigrao čak 156 mečeva i postigao 11 golova. Dolaskom argentinskog stručnjaka Marsela Bijelse izguio je mesto u timu i sporazumno je raskinuo ugovor sa Lilom.

Marko Baša je ponikao u Trsteniku, zatim je pet sezona nosio dres OFK Beograda, a onda je usledila inostrana epizoda u kojoj je branio boje Le Mana, Lokomotive iz Moskve i pomenutog Lila. Dres reprezentacije Crne Gore nosio je 37 puta, a dva puta je zatresao mrežu rivala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter