0
Evropske lige

FOTO: Red Bull Leipzig

BUNDESLIGA: Lajpcig nosi kući velika tri boda iz Hamburga (VIDEO)

Objavljeno: 08.09.17 u 22:27

U prvoj utakmici trećeg kola nemačke Bundeslige Lajpcig je slavio trijumf od 2:0 (0:0) na gostovanju Hamburgeru.

Ekipa koja će ove godine predstavljati Nemačku u Ligi šampiona nastavila je da opravdava svoje prošlogodišnje drugo mesto u Bundesligi i nakon dvonedeljne pauze i nastavljenog šampionata ostvarila je veliku pobedu u gostima ekipi našeg Filipa Kostića.

Upravo je srpski reprezentativac napravio najveći kiks na meču zbog kog mnogi simpatizeri Hamburgera baš njega krive za večerašnji poraz. Sredinom prvog poluvremena bio je potpuno sam ispred gola u kontri, namestio se na svoju ‘levicu’, ali je šutirao neverovatno loše, slabo i neprecizno. A svi su već videlo loptu u mreži…

Stoga je kazna stigla, ali nešto kasnije. Tačnije, u 67. minutu Nabi Kejta je dokazao zbog čega ga Jirgen Klop silno želi u Liverpulu i topovskim udarcem sa preko 25 metara zatresao mrežu domaćina.


Goal N.Keita HD Hamburg 0 – 1n Leipzig 08.09.2017 by Beatrix-

Samo osam minuta kasnije sve je bilo rešeno, jer je Timo Verner dokrajčio rivala u ubitačnoj kontri, pobegavši dvojici čuvara zakucao je loptu u mrežu Hamburgera.

Iako je do kraja ostalo još dosta da se igra, po igri HSV-a bilo je jasno da promene rezultata kada se radi o njihovoj ‘nuli’ na semaforu neće biti. I zaista, rezultat do kraja je ostao 0:2 u korist Lajpciga.

Bundesliga, 3. kolo

Petak:

Hamburger – Lajpcig 0:2 (0:0)
(Keita 67, Verner 75)

Subota:

15.30 Augzburg – Keln
15.30 Borusija Menhengladbah – Ajntraht Frankfurt
15.30 Frajburg – Borusija Dortmund
15.30 Majnc – Bajer Leverkuzen
15.30 Volfzburg – Hanover
18.30 Hofenhajm – Bajern Minhen

Nedelja:

15.30 Herta – Verder Bremen
18.00 Šalke – Štutgart

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter