0
Fudbal

KRIS KOLMAN: Srbija je zaslužila plasman na Svetsko prvenstvo!

Objavljeno: 07.09.17 u 11:56

Selektor Velsa Kris Kolman istakao je da će se njegov tim do kraja boriti za baraž, dok je Srbija zaslužila da igra na Mondijalu u Rusiji.

Selektor ‘zmajeva’ je svestan težine posla koji ima njegov tim, ali se prvo osvrnuo na uspeh Srbije, koju već vidi u Rusiji, iako je ostalo da se odigraju još dva kola.

–  Grupa je uzbudljiva. Dva kola pre kraja mora da se kaže da je Srbija pobednik grupe, ali nama ostaje da završimo drugi. Sve je u rukama Srbije, priželjkivali smo remi u Dablinu. Za nas ima neizvesnosti, pred nama su fantastična dva meča – rekao je Kolman.

On je istakao da ga je oduševilo to što su izabranici Slavoljuba Muslina jedini gajili pas igru koja je dovela do toga da posle osam utakmica nemaju poraz.

– Čak bi i pobeda Iraca više išla nama u korist. Pošteno je što je Srbija prva, gajili su pas-igru, nisu imali poraz, i nema problema ako odemo u baraž.

Kris Kolman je na kraju rekao da je realno ako njegov tim osovji šest bodova da igra u baražu, ali da treba biti oprezan.

– Ne treba gledati šta je bilo. Realno, sa šest bodova smo drugi – zaključio je Kolman.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter