3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DVA GOLA – CENA GORE: Dva engleska premijerligaša dolaze na meč Crvena zvezda-BATE?

Objavljeno: 07.09.17 u 09:52

Gana slavi Ričmonda Boaćija koji je sa dva gola pomogao svom nacionalnom timu da ostane u borbi za Svetsko prvenstvo, ali je i sebi digao cenu, a zadovoljno ruke trljaju i čelnici Crvene zvezde.

Odluka je pala pred poslednji dan prelaznog roka. Nosioci igre Crvene zvezde nisu na prodaju, među njima je i Ričmond Boaći. Napadač iz Gane je potom naknadno dobio poziv da zaigra za ‘crne zvezde’, prvi meč i remi sa Kongom je preskočio, a onda je sa dva gola u revanšu ostavio nadu svom timu da može na Mondijal u Rusiju. Popularni ‘Boaćko’ je sebi podigao cenu, a to potvrđuje i njegov menadžer Ivica Pavlović.

– Dobio sam pozive dva engleska premijerligaša, biće mnogo zainteresovanih klubova za njega u zimskom prelaznom roku. Mnogi su već najavili dolazak na meč sa BATE Borisovim – rekao je Ivica Pavlović za Sportski žurnal.

Ričmond Boaći je ove sezone odigrao 11 utakmica za Crvenu zvezdu, postigao je devet golova i ima tri asistencije. Crvena zvezda sledeći meč igra u subotu od 19 časova u Ivanjici, a potom u četvrtak od 21.05 dočekuje BATE Borisov.

0
0

3 Komentara

  1. Član sam kluba navijača C.Zvezde od 1988.g.! Nastojim da sve objektivno posmatram. Što se tiče Boaćija koga sam stalno gledao protekle godine, mislim da se radi o jednom sasvim prosečnom igraču koji je nezasluženo dobio veliki medijski prostor. Prvo, zbog naglašenog favorizovanja, od strane Grofa i menadžmenta Zvezde, šansu nisu dobili Vujaklija, Pavkov, Vučićević i Romanić, koji su tehnički neuporedivo potkovaniji od Boaćija. Stekao sam utisak da Boaći može samo postići golove protiv Bačke, Radnika, Javora ili Florijane, sa Malte, i to iz penala ili sa same gol linije. U prošlom prvenstvu nije postigao golove protiv Partizana (2 puta), Vojvodine, Napretka, Čukaričkog, Voždovca. Ovog leta nije postigao golova u oba susreta protiv Krasnodara (uz velike promašaje) i Partizana. Njegov učinak protiv Arsenala i Kelna će takođe biti ravan „nuli“! Boaći ima jedan krupan nedostatak za napadača a to je da nema dribling, pa je u smešan situaciji „1 na 1“. ‘Ajde da ga vidimo protiv Bate Borisova, u Beogradu, uz napomenu da je Bate Borisov, ekipa druge klase!

    0
    0
    Odgovori
  2. Realno upola manje vredi od Leonarda, na derbijima su bili oboje i Leo je pokazao da je klasa, ovog ako prodate za dobre pare zaokruzite datum uspeha u kalendaru, na derbijima bas nista, a tek ga Arsenalovi i ostali nece pustati da pokaze umece, flaster,pa nervoza, pad forme itd, takve stvari su moguce. Dakle daleko ispod cene Leonarda. Pozdrav.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter