0
Fudbal

(FOTO: STARSPORT)

KVALFIKACIJE ZA SP: Srbija defanzivnija nego protiv Moldavije, Muslin vratio četvoricu standardnih (SASTAVI)

Objavljeno: 05.09.17 u 19:53

Za tačno sat vremena u Dablinu počinje možda i odlučujuća utakmica za reprezentaciju Srbije na putu ka Svetskom prvenstvu u Rusiji, rival neugodna Republika Irska.

Promenio je tim selektor Slavoljub Muslin u odnosu na onaj koji je pre tri dana istrčao na teren Humske protiv Moldavije. Tačnije, šef stručnog štaba ‘orlova’ je vratio startnih 11, onih koji su izneli najveći teret tokom kvalfikacija. Tako će na gol posle odležane suspenzije Vladimir Stojković, desnog beka igraće Antonio Rukavina umesto Mijata Gaćinovića, standardnog Matiju Nastasića zameniće ništa nestandardniji Jagoš Vuković, dok će umesto Nemanje Gudelja nazad u tim Luka Milivojević.

Taktika ostaje ista 3-2-2-2-1 sa Filipom Kostićem i Dušanom Tadićem po krilima i najopasnijim po gol Aleksandrom Mitrovićem. Što se tiče Iraca i oni kreću oprezno sa samo Šejnom Longom kao isturenim napadačem. Martin O’Nil će igrati sa četvoricom pozadi, tri u sredini i dva krilna napadača. Evo kako će izgledati dva tima:

R. IRSKA: Rendlof – Kristi, Klark, Vord, Mejler – Volters, Hulahan, Brejdi – Dafi, Meklin – Long.
SRBIJA : Stojković – Ivanović, Vuković, Maksimović – Rukavina, Kolraov – Matić, Milivojević – Tadić, Kostić – Mitrović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter