0
Evropske lige

PRAVA JE ‘LISICA’: Golman Murinjo branio penale na ‘ludu foru’, ali mu plan nije uspeo (VIDEO)

Objavljeno: 03.09.17 u 22:10

Žoze Murinjo okušao se i na gol-liniji kao čuvar mreže u humanitarnoj utakmici za žrtve požara u Grinfel tauerukada je poginulo 80 ljudi.

Ovaj meč organizovali su Alena Širera i Lesa Ferdinada i učestvovale su mnoge poznate ličnosti sa ‘ostrva’, a među njima i popularni ‘gospodin posebni’.

Iako je pre trenerske karijere bio fudbaler u polju, na ovom meču zauzeo je poziciju golmana i ukrao šou.

– Posle utakmice Murinjo je dobio nadimak. Od sada ga više ne zovite ‘gospodin posebni’ nego ‘mačka‘. Ma super je, pravi šarmer. Dugo je pravio selfije sa decom koja su bila na stadionu, potpisivao autograme… – objasnio je Sten Kolimor, koji je igrao u ekipi Lesa Ferdinanda.

Murinjo je bio na suprotnoj strani, a pobednik je bio odlučen posle boljeg izvođenja penala. Portugalac, kao golman, pokušao je da zbuni rivale tako što je branio udarce bez rukavica, kao njegov zemljak Rikardo 2004. godine protiv Engleza, ali mu plan nije uspeo.

Nije uspeo da odbrani nijedan pokušaj, tako da je ‘razočarao’ Alana Širera jer mu je ukazao poverenje. Evo kako je to izgledalo:

(Izvor: youtube / TheFinalWhistle HD)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter