0
Fudbal

KVALFIKACIJE ZA SP: Švedska beži, Holandija je juri (VIDEO)

Objavljeno: 03.09.17 u 20:00

Odigrani su prvi mečevi 8. kola kvalfikacija za Svetsko prvenstvo u grupama ‘A’, ‘B’ i ‘H’, a po svemu sudeći videćemo veliku borbu za drugo mesto u prvoj grupi između Švedske i Holandije.

U ‘A’ grupi bi Fancuska trebalo da večeras ponovo pobegne rivalima, jer dočekuje Luksemburg, ali će zato zanimljiva trka biti za poziciju ‘dva’ gde se bore Švedska i Holandija, Bugarska je danas ispala iz kombinacije.

Naime, Holandija je dočekala Bugarsku na ‘Johan Korjf’ areni u Amsterdamu i slavila sa 3:1. Igrao se sedmi minut kada je Blind uposlio Propera, a ovaj pogodio za 1:0. Mogla je Bugarska do izjednačenja u prvom delu igre, ali je šut Kostadinova završio na stativi. ‘Oranje’ je do duple prednosti stigo u 67. minutu kada je Roben pokazao da nije za staro gvožđe, Asistent je bio ponovo Blind. Ipak, radost domaćih navijača nije bila dugog daha, već dva minuta kasnije je Kostadinov smanjio na 2:1. Tačku na pobedu Holandije i nadu da ‘narandžasti’ mogu dalje stavio je Proper drugim golom u 80. minutu.


All Goals HD Netherlands 3 – 1 Bulgaria 03.09… by MixxiTV1

Švedska, koja je drugoplasirana, igrala je u Belorusiji i slavila je sa ubedljivih 4:0. Selekcija ‘tri krune’ je za sada prva na tabeli sa 16 bodova, ali i utakmicom više od Francuske sa istim brojem bodova. Holandija je treća sa svega 13 bodova. Švedska u sledećem kolu koje se igra u oktobru dočekuje Luksemburg, a Holandija ide u Borisov.


1 03.09.2017 by taftadarka2016

U preostalim mečevima ‘B’ i ‘H’ grupe nije bilo derbi mečeva. Estonija je pobedila Kipar 1:0 golom Kaita u nadoknadi vremena, baš kao i Farska ostrva  Andoru, a strelac gola bio je Sorensen.

A grupa:

Belorusija – Švedska 0:4 (0:3)
(Frosberg 18, Niman 24, Berg 37, Grankvist 84)

Holandija – Bugarska 3:1 (1:0)
(Proper 7, 80, Roben 67 – Kostadinov 69)

Francuska – Luksemburg

B grupa:

Farska ostrva – Andora 1:0 (1:0)
(Sorensen)

Mađarska – Portugalija
Letonija – Švajcarska

H grupa:

Estonija – Kipar 1:0 (0:0)
(Kait 90+2)

Gibraltar – BIH
Grčka – Belgija

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter