0
Fudbal

Twitter-Crop

KVALFIKACIJE ZA SP: Meksiko overio vizu za Rusiju, Ameri ‘vise’ (VIDEO)

Objavljeno: 02.09.17 u 11:10

Odigrani je 7. kolo kvalfikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji kada je reč o zoni Severne i Centralne Amerike, a veliko iznenađenje napravila je Kostarika.

Posle domaćina Rusije, Irana, Brazila i Nemačke na Mondijal se definitivno plasirao i Meksiko. ‘Sombrerosi’ su na svojoj Asteki savladali Panamu golom Lozana u 53. minutu i definitivno overili vizu za Moskvu i ostale ruske gradove.


1-0 Hirving Lozano Goal – México 1 – 0 Panamá… by GSBN

Derbi 7. kola odigran je u Harisonu gde su SAD dočekale Kostariku. Gosti su do nogu potukli ‘jenkije’ 2:0, a oba gola bila su delo Urene, u 30 i 82. minutu. Honduras je kao gost bio bolji od Trinidada i Tobaga 2:1 golovima Lopeza i Elisa.

Tri kola pre kraja Meksiko je overio plasman na SP sa 17 osvojenih bodova, blizu tog cilja je i Kostarika sa 14 bodova, dok će se u preostalih 270 minuta za plasman na Mondijal boriti SAD, Honduras sa osam bodova i Panama sa sedam poena.


USA vs Costa Rica 0-2 ► Highlights & Goals… by freshfootball

U sledećem kolu Kostarika dočekuje Meksiko, dok SAD idu u Honduras i taj meč bi mogao da odluči ko će direktno u Rusiju, a ko u baraž. Panama dočekuje Trinidad i Tobaga, te bi i ona mogla da se umeša u borbu i iskoristi mogući remi Hondurasa i Amerikanaca.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter