0
Fudbal

UGO ALMEIDA STIGAO U SPLIT: Volim noćni život, a ko ga ne voli?

Objavljeno: 01.09.17 u 17:40

Najveće pojačanje Hajduka u ovom prelaznom roku Ugo Almeida predstavljen je danas u Splitu.

Portugalac je potpisao jednogodišnji ugovor, a u Hajduku će nositi broj 10. Almeida, koji je u karijeri igrao za niz evropskih klubova, priključi će se ekipi u ponedeljak, a trener Kariljo se nada da će biti spreman za utakmicu sa Osijekom nakon reprezentativne pauze.

33-godišnji napadač je u karijeri igrao za Porto, Verder, Bešiktaš, Ćezenu, Kuban, Anži, Hanover, AEK, a bio je i na pozajmicama u Leiriji i Boavišti.

U atinskom Aeku je postao višak na kraju prošle sezone, a hrvatske novinare je zanimalo da li voli izlaske, pošto su od grčkih kolega čuli da nije problematičan tip.

A ko ne voli izlaske, ali kad se radi, onda radim. Kad imam slobodnog vremena izaći ću, rekao je Almeida, koji je za državni tim Portugala postigao 19 golova na 57 mečeva.

Postavljeno je pitanje i o fizičkoj spremi iskusnog Portugalca.

U dobrom sam fizičkom stanju. Ne znam jeste li me pratili, ali igrao sam u AEK sve do sada. Želim da postižem golove i pomoći ću u borbi za titulu. Ne zanima me šta ljudi govore o mojim godinama, kad mi telo kaže da više ne može, tada neću više ni da igram, rekao je Almeida.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter