4
Fudbal

FOTO: STARSPORT

MUSLIN PRED MOLDAVIJU: Nedostaje nam Milivojević, ali imam spreman tim u glavi (FOTOGALERIJA)

Objavljeno: 01.09.17 u 11:11

Selektor reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin rekao je danas da će motivacija i kvalitet njegovih fudbalera biti presudni u utakmici sa Moldavijom i da su svi spremni za taj duel.

– Naša motivacija i kvalitet će biti presudni. Igrači su dobro raspoloženi, motivisani i koncentrisani. Nemam zamerke. Uigrali smo sve što smo mogli i spremni smo – rekao je Muslin na konferenciji za novinare u Staroj Pazovi.

Srpski fudbaleri će u subotu od 18.00 na stadionu Partizana dočekati Moldaviju u sedmom kolu Grupe D kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Muslin je naveo da neće menjati formaciju i najavio da će Srbija protiv Moldavije igrati u najboljem trenutnom sastavu.

– Zadovoljan sam ponašanjem i radom igrača. Nemam dilema, imam ekipu u glavi – rekao je Muslin i dodao da će suspendovani Luka Milivojević nedostajati ekipi, ali da su zamene spremne.

Selektor je kazao da ne očekuje da će Srbiji biti lako kao u prvoj utakmici u oktobru u Kišinjevu, kada je njegova ekipa pobedila sa 3:0.

– Biće malo teže nego tada. Može da odluči to ako budemo brzo dali gol, ali čak i ako uspemo, moraćemo svih 90 minuta da budemo na svom nivou. Imamo kvalitet da pobedimo – rekao je Muslin.

Posle utakmice sa Moldavijom sledi gostovanje Irskoj u Dablinu.

– Svaka dobra utakmica daje samopouzdanje za sledeću. Igraćemo protiv ekipe koja sa nama deli prvo mesto tako da nam je veoma važna pobeda nad Moldavijom uz dobru i kvalitetnu igru – kazao je Muslin.

FOTO: STARSPORT

Kapiten reprezentacije Branislav Ivanović rekao je da će utakmica protiv Irske možda biti i najvažnija u istoriji, ali da niko u ekipi ne sme da razmišlja o njoj pre Moldavije.

– Utakmica protiv Irske će biti možda i najvažnija u skorijoj istoriji. Ali, ima vremena, razmišljaćemo o njoj posle Moldavije. Naviknuti smo da igramo sa pritiskom, znamo da se nosimo sa tim. Glava mora da nam bude samo na utakmici protiv Moldavije – rekao je Ivanović.

Po njegovim rečima, Srbija mora da bude oprezna protiv Moldavije i ne sme da ponavlja greške kao u prvoj utakmici protiv te ekipe.

– Ako želimo da pobedimo Moldaviju, moramo da se setimo prvih 20 minuta kod njih, kada su bili veoma opasni i imali nekoliko izglednih šansi. Sebi ne smemo više da dopustimo takve greške. Potrebno je da pobedimo sa dobrom igrom kako bismo – rekao je Ivanović.

On je kazao da se njegova ekipa sprema kao da je svaka utakmica odlučujuća, a naveo je da ne želi da prida veliki značaj greškama odbrane u prethodnim duelima.

– Mi smo ekipa koja igra napadački fudbal i uvek želimo gol više. Zbog takve igre su nam takvi i rezultati. Greške ćemo probati da eliminišemo, ali je najvažnija pobeda – kazao je Ivanović.

Srbija posle šest kola vodi na tabeli Grupe D sa 12 bodova, koliko ima i Irska, a slede Vels i Austrija sa po osam, Gruzija sa tri i Moldavija sa dva.

0
0

4 Komentara

  1. Placi jadna neznalice! Za Milivojevicem, ej!? Jadan si celavi dumy!
    A ima Ljajica! A ima Sergeja! A ima Fejsu///… dok voli Gudelja, trkaca bez maste i poteza!
    Placi, nesreco i ko te postavio!
    Molim boga da pomogne nasem drzavnom timu! Neka ne daje Musavom da vrslja po nasem razumu!

    0
    0
    Odgovori
  2. Koliko lupa ovaj fudbalski demagog, pominje nekog Milivojevića, dok jedan od najboljih srednjaka Sergej nije ni pozvan. Ova ekipa zaslužuje mnogo boljeg selektora.

    0
    0
    Odgovori
  3. Čim je opet pozvan Bambi naša reprezentacija je i dalje menadžerski poligon ZGADILI STE MI SE svega ima samo nema FUDBALA

    0
    0
    Odgovori
    • Mali covece da li bi tako pricao da nije potpisao za partizan….sta ce mu menadzer kad je potpisao za fri godine a i zaista miis da on po imenu i iskustvu ne moze naci angazman bez menadzer? Lupas jer si zadojen mrznjom a niko i ne pominje da ce on biti starter samo je u pozvanim…..alo bre jesi li gledao mlade jucez pa od svih startera 7 je skola partizana….o ce.u pricas, pukni al to su cinjenice

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter