12
Domaći fudbal

PREDSTAVLJEN OŽEGOVIĆ: Iliev besan zbog pitanja o navijačkom opredeljenju (VIDEO)

Objavljeno: 31.08.17 u 16:19

Dosadašnji fudbaler Čukaričkog Ognjen Ožegović predstavljen je danas kao novi igrač Partizana.

Ožegović je po potpisivanju ugovora rekao da se nije dvoumio kada je stigao poziv crno-belih.

Kad su mi malopre dali ovaj dres, osećao sam se neverovatno. Ja sam se već bio spakovao, krenuo za Rusiju, ali kad su me juče pozvali iz Partizana, odmah sam se raspakovao, došao ovde i dogovorio se sve. Nisam se dvoumio između bilo kakve ponude Partizana i iz inostranstva. Nadam se da ću opravdati ono što direktor i navijači očekuju od mene. Jedva čekam da zaigram na stadionu Partizana, rekao je Ožegović.

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev je pobesneo kad je postavljeno pitanje o navijačkom opredeljenju Ognjena Ožegovića.

-Ja sam sportski direktor i ja pravim tim! I tačka. Neću polemiku ni sa kim više. Ovo pitanje se više neće postavljati! Juče, kad je čuo da ga Partizan hoće, on je odbio duplo bolji ugovor. Ja znam da će on da izgine za ovaj sveti dres. On je znao šta ga čeka, ali je rizikovao! Ja stojim iza njega, rekao je Iliev.

 

#Partizan #Ožegović #Iliev #HotSport #Grobari #Fudbal

A post shared by HOTSPORT.RS (@_hotsport) on

 

0
0

12 Komentara

  1. Veoma primitivna reakcija Ilieva. Jasna mi je namera, hoce da igrace kupi time da je tu za njih, da je on gromobran za pritisak na njih, ali to se radi gospodski, lepim recima i umerenim tonom. Razumeo bih da je ovo rekao posle 3 meseca od dolaska u klub, kao kad se lozio na onog dominatora iz Svedske. Ali posle toliko vremena? Nije Partizan od juce, osma decenija se gura, nauci se redu.

    0
    0
    Odgovori
    • Tako je Srdjane,primitivac je napokon pokazao svoje pravo lice i dokazao dovodjenjem ovog mandova sasvim realnu stranu svoje licnosti u liku sportskog direktora. On pravi tim, Ivica Ilijev pravi tim, koga bre on hoce da pravi ludim !? Ozegovic u dresu Partizana je najvece ponizenje i uvreda koja je mogla da se dogodi nama navijacima.Verujem da ce ovaj mandov pobeci sa Topciderskog brda onoga trenutka kada ga navijaca budu ugledali.u dresu Partizana. Od svih zvezdasa koji su igrali u Partizanu niko i nikad nije pljuvao niti vredjao Partizan kao ovaj mandov.

      0
      0
      Odgovori
    • Rekose Radonjic I Bosancic..a mene bas zabole sto igrali za cigane,kao navijaca Partizana…a vi ne mozete da prebolite sto dolaze kod nas I ljube grb….

      0
      0
      Odgovori
        • Kompleksas franjevacki od 14 godinica! Mars u klupu balavce! Hahahaha! „Institucija“????? Hahahahaha!!! Pa ni u Hrvatskoj gde ste osnovani niste institucija, a kamoli ovde gde ste podstanari! Hahaha

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter