0
Evropske lige

REKORDNI TRASNFER HADUKA: Brat Blanke Vlašić ide u Premijer ligu

Objavljeno: 29.08.17 u 17:10

Splitski Hajduk je na dobrom putu da obori rekord kada je prodaja igrača u pitanju.

Hajduk ostaje bez Nikole Vlašića, ofanzivca rođenog u oktobru 1997. godine. Everton je spreman da izdvoji za njega čak 10 miliona evra. Vlašić je dete Hajduka, koji je za prvi tim već odigrao 119 utakmica, a uz 20 asistencija postigao je i 12 golova. U Hajduku je igrao kao ofanzivni vezni, desno krilo i napadač.

Interesantno je da su se upravo Hajduk i Everton nedavno sreli u baražu za Ligu Evrope, u kojem je ekipa Ronalda Kumana izborila plasman u grupnu fazu Lige Evrope, a Vlašić je bio jedan od boljih igrača u tom dvomeču.

Everton je ovog leta potrošio više od 150 miliona funti na kupovinu golmana Džordana Pikforda (Sanderlend), Majkla Kina (Barnli), Sigurdsona (Svonsi), Davija Klasena (Ajaks), Sandra Ramireza (Malaga).

Hajdukov rekordni transfer je bio Nikola Kalinić koji je 2009. godine prodat Blekburnu za 7 miliona evra, a kako stvari stoje Vlašić će oboriti taj rekord.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter