0
Evropske lige

JUVENTUS IMA NOVE METE: Nemac za štopera po svaku cenu, trojica su u igri

Objavljeno: 28.08.17 u 18:14

Čelnici ‘Stare dame’ izgleda da su rešenje za štopera pronašli u redovima nemačke reprezentacije, samo još da realizuju jednu od tri cilja.

Od odlaska Leonarda Bonućija, Juventus nije doveo adekvatno rešenje za upražnjeno mesto štopera, iako se mladi Daniele Rugani, ali i Mehdi Benatija u par navrata dokazali na toj poziciji.

Tu je i Andrea Barzalji, ali su njegove godine polako, ali sigurno prošle i uveliko traje potraga za pojačanjem koje bi učvrstilo temelje pred golom Điđija Bufona.

Najpre se kao rešenje pojavilo ime Džeroma Boatenga iz Bajerna, koji je u Minhenu izgubio startnu poziciju i čini se da bi mu idealan potez bio prelazak u Torino. Čak bi imao i veća primanja nego kod Bavaraca, ali je negde zapelo, pa su se Marota i društvo okrenuli drugim opcijama. Takođe nemačkim.

Benedikt Hovedes iz Šalkea je jedno od njih, ali je konkurencija velika, jer se prema informacijama iz Engleske, Jirgen Klop ozbiljno nameračio da ga dovede u Liverpul.

Poslednje ime koje se pojavilo je trenutno u Arsenalu, a takođe je nestandardan u timu Arsena Vengera. Škodran Mustafi bi bio vrlo dobro rešenje za odbranu Juventusa, ali i tu ima problema, jer je i Inter zainteresovan za njegove usluge.

‘Stara dama’ je odlučila da nemačku disciplinu uvede u svoju defanzivu, a ko će preneti taj ‘pelcer’, videćemo do 31. avgusta u ponoć.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter