2
Domaći fudbal

KAKO JE HOTSPORT NAJAVIO: Zoran Tošić je novi fudbaler Partizana, sutra promocija!

Objavljeno: 27.08.17 u 17:08

Sve je gotovo. Zoran Tošić će sutra postati igrač Partizana.

Posle osam godina u Engleskoj, Nemačkoj i Rusiji Zoran Tošić se vratio u Humsku.

Popularni Bambi sutra potpisuje trogodišnji ugovor sa Partizanom. Pregovori su okončani danas popodne, a za sutra je zakazana promocija u crno-belom dresu.

Tošić se ovog leta povezivao sa velikim brojem klubova, među kojima su Galatasaraj, Trabzon, Arsenal iz Tule i Hamburger, ali se na kraju ipak odlučio za crno-bele. Tošić se u Humsku vraća kao slobodan igrač, s obzirom da je na kraju prošle sezone raskinuo ugovor sa ‘armejcima’.

Inače, Tošić se nije našao na spisku Slavoljuba Muslina za utakmice sa Moldavijom i Irskom, ali baš zato što nije imao klub. Ali je imao selektorovo obećanje da će biti vraćen u nacionalni tim kada počne ponovo da igra.

Brzonogi ofanzivni vezista nosio je dres Partizana od avgusta 2007. do januara 2009. godine, kada je sarađivao upravo sa Miroslavom Đukićem, a nakon toga je nosio dresove Mančester junajteda, Kelna i moskovskog CSKA. Tošić je za ruski tim odigrao čak 182 meča i bio je strelac 37 golova za ‘armejce’.

0
0

2 Komentara

  1. ..Bravo Bambi, red je bio da se oduzis Svetinji i pomognes u LE, kao i u stvaranju Svetog Sampionskog niza u Srbiji. CRNO BELA DOMINACIJA NEKKKA VECNO TRAJE !!! ……………………………………………………

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter