16
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

TEŠKE OPTUŽBE: Golman Krasnodara stigao u Rusiju i osuo paljbu po Zvezdi, čak i zbog sudije

Objavljeno: 26.08.17 u 09:55

Andrej Sinicin kao da nije branio na utakmici o kojoj je govorio po povratku u svoju zemlju.

Priča golmana Krasnodara se zasniva na tome da Zvezda nije imala prednost u odnosu na njegovu ekipu, već se služila ‘trikovima’ kojima je stigla do Lige Evrope.

Ali to isto se ne može reći za golove koje je Sinicin primio u Ljutice Bogdana, odnosno može ukoliko na njih gledamo kao magiju. Crvena zvezda je rano povela preko Radonjića, da bi duplirala vođstvo najboljim golom ovih kvalifikacija, Gelora Kange.

– Ne bih rekao da je Zvezda imala ozbiljnu prednost. Teren je bio u očajnom stanju, zbog toga je igra oba tima bila znatno prostija, a Crvena zvezda je naviknuta na takav fudbal. Naš protivnik je odlično iskoristio svoje trenutke, plus su znalački “krali” vreme, a sudija je zatvarao oči. Na kraju smo mogli i da ih stignemo, ali nismo imali sreće, kazao je Sinicin za sportexpress.ru.

Da je bilo pravde, crveno-beli ne bi primili ni onaj jedan gol Grankvista, ali je Štiler ipak želeo da ‘ispravi’ grešku svog kolege iz Krasnodara.

– Mislim da je gledaocima bilo neprijatno. Crvena zvezda je završnicu utakmice pretvorila u cirkus, a to nije odlika srpskih klubova. Sve je bilo u rukama sudije, on je mogao da spreči farsu. Bilo bi manje pauza, možda bi i imali vremena da postignemo drugi gol, ali sada je već kasno da se o tome razgovara, nastavio je čuvar mreže, koji je dao komentar i na primljen gol od strane Kange:

– Još uvek ne mogu da vam odgovorim da li sam bio loše postavljen. Ali sam ubeđen kada bi Kangi dali da šutira još deset puta sa te pozicije ne bi postigao više od jednog gola. Takvi dani se dešavaju kada jednoj ekipi sve polazi za rukom, zaključio je Sinicin.

0
0

16 Komentara

  1. I ja da sam primio u prvoj utakmici go kao sto ti je Srnic zabio tamo u tom Krasnodaru, i potom pojeo govna od Kange sa 35 i kusur metra posle 10 sekunde igranja i ja bi se tako osecao lose ,ali jbg videli smoo da si nula od golmana ne samo u one dve utakmice protiv zvezde vec i u ruskom prvenstvu si los

    0
    0
    Odgovori
  2. Samo je jedno ocigledno, misljenje druge strane je nebitno, toliko o slobodi misljenja. Komentari druge strane se ne objavljuju, ne da ste nula nego dve nule.

    0
    0
    Odgovori
    • 4 minuta prvo i 6 drugo poluvreme..sudio penal boze sacuvaj….plus cist crveni karton onom mamlazu iz Ekvadora sto je udario Milica sa ledja namerno…al eto kako se opravdati za tri gola za koje je kriv…pogotovu onaj od Srnica u Krasnodaru…levat strogi

      0
      0
      Odgovori
    • Иако је момак ГДК мало фију, какав ли си тек ти ретард кад не можеш искоментаристи вијест без да њега поменеш. Можда сте иста особа само си подвојена личност. Па се боре двије личности које навијају за два вјечита ривала

      0
      0
      Odgovori
  3. Ti ko golman si slab i los cim si primocetiri laka komada i zato ste ispali ah mogo si jos tri da primis koju odbranu ili paradu si imo.Ah nevrede milioni C.Zvezda ima istoriju i evropsku titulu Kupa Sampiona 1991 ,Tojota Kup 1991 i Finale Kupa Uefa 1979 god ,vi tek treba da rastete i takve rezultate da dostignete .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter