0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LALATOVIĆ POSLE POBEDE: Zaslužena tri boda

Objavljeno: 26.08.17 u 09:32

U ‘malom gradskom derbiju’ Čukarički je ostvario pobedu.

I to na Banjici gde je minimalnim rezultatom poražen Rad.

Jedini gol na meču postigao je Ognjen Mudrinski, i to između perioda od pet minuta u kojim je Vladimir Volkov zaradio dva žuta kartona i ostavio svoje igrače na cedilu.

– Ovo su velika tri boda za nas i mir u kuci pred pauzu. Izvršio sam pritisak na moje igrače pred ovaj meč da moraju ds pobede pred pauzu, bez obzira ko je protivnik. Rekao sam im da kada veruju u ono što rade i kada veruju u sebe rezultat neće izostati. Izuzetno sam zadovoljan zalaganjem, ali i igrom. Odigrali smo taktički jako dobar meč. Igrači su odradili sve što sam tražio od njih. Poštujem Rad, to mi je jedan od dražih beogradskih klubova, poštujem ih zbog tradicije i što imaju onovakve navijače, kazao je Lalatović.

Taj trener je sinoć ‘bacio u vatru’ najnovije pojačanje, Ovusua, koji je započeo meč ali je bio zamenjen u drugom poluvremenu. Sa druge strane Brđani nisu mogli da računaju na Ognjena Ožegovića zbog povrede primicača.

– Zaslužena pobeda Čukaričkog. Imaju bolji tim u ovom trenutku. Imaju balans u ekipi, a i neke iskusne igrače. Bili su bolji danas. Mi moramo da se okrenemo protivnicima sličnim nama i ds tu tražimo šansu da ostvsrimo naše ciljeve. Pre svega da obezbedimo opstanak, a nešto više da učinimo ako se ukaže prilika, kazao je Gordan Petrić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter