3
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

U PARTIZANU UJEDINJENI: Hoćemo proleće u Evropi!

Objavljeno: 25.08.17 u 14:32

Crno-beli su danas u Monaku dobili tri rivala sa kojima će igrati u Ligi Evrope.

Sredinom septembra počinje grupna faza u kojoj će Partizan igrati protiv Dinamo Kijeva, Jang Bojsa i Skenderbega.

Kako je mogao, Partizan je odlično počeo. Niko nije izrazit favorit u grupi B tako da niko unapred neće moći da računa na osvojene bodove. Partizan će imati svoje prilike da prezimi u evropskom takmičenju.

– Priželjkivao sam jednu top ekipu da se oprobamo i vidimo gde smo u odnosu na njih, ali u svakom slučaju dobili smo 3 otprilike jednake ekipe za veliko poštovanje i na nama je sada da se spremamo što bolje. Analiziraćemo ih sve i razgovarati o njima i sigurno da sa svima idemo da se nadigravamo i tražimo pobedu. Samim ulaskom u LE i mi igrači smo znatno rasterećeniji i nadam se da možemo da pokažemo pun potencijal i ponovimo nesto slično kao pretprošle godine kada su minuti nedostajali za prolazak, rekao je Marko Janković.

Prvu utakmicu Partizan igra 14. septembra, a poslednju 7. decembra. U prethodnom učešću crno-belih u Ligi Evrope, Partizan je prokockao prolaz u nokaut fazu u poslednjem kolu kada je izgubio od Augzburga rezultatom 3:1 u Humskoj.

– Tu ima sada dve verzije. Prva je sigurno da smo u neku ruku želeli da odmerimo snage sa ekipama kao što je Arsenal. Međutim, mislim da je žreb povoljan i da smo u grupi sa ekipama sa kojima možemo da se nadmećemo. Mislim da imamo realne šanse da prođemo u sledeću fazu takmičenja, kazao je Milan Radin.

Nekoliko promena očekuje tim Miroslava Đukića, prvi će crno-beli tabor napustiti Uroš Đurđević, a već je stigao napadač Solomon, mada nije isključeno da će Partizan dovesti još nekog ofanzivca kako bi tim bio još konkurentniji za Evropu.

– Mislim da je žreb dobar i da možemo da se nosimo sa sve tri ekipe ukoliko budemo od prvog minuta igrali skoncentrisani i onako kako je Partizan pokazao da zna u Mađarskoj. Ako budemo imali takav pristup od prvog minuta i uđemo sa pravim stavom nemamo čega da se plašimo, istakao je Bojan Ostojić.

Đukić nije dužio, jedino što je rekao jeste da crno-beli imaju prilike za plasman u dalju fazu, kao i da je grupa Partizana ujednačena.

0
0

3 Komentara

  1. ne atraktivna, ali ne i slaba grupa.

    Sipci su izbacili dinamo( zg), a u Beogradu igramo bez publike

    Bern ( sa Sulejmanijem) je na ispod nas po kvalitetu , i tamo ce biti par hiljada GROBARA

    Dinamo Kijev, do pre 3,4 godine, najjaci klub iz bivseg SSSRa, sad su poceli ponovo da se dižu

    ako dovedemo posle vec dovedenoh Stojkovica i Antonova, jos jednog ili dva centarfora i Bambija, nemamo sta da trazimo u LE.

    Uz pojacanja, igramo i mart u evropi

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter