4
Evrokupovi

FOTO: HOTSPORT

SPEKTAKL: Delije ne pamte dan kakav će biti 19. oktobar!

Objavljeno: 25.08.17 u 18:26

Dan 19. oktobar mogao bi da bude proglašen danom Crvene zvezde ili Delija, evo i zbog čega.

Navikli smo da gledamo košarkaše Crvene zvezde u Evropi, ali od ove jeseni istim putem gaze i fudbaleri. Danas je u Monte Karlu obavljen žreb za Ligu Evrope, a Crvena zvezda će igrati u ‘H’ grupi sa Arsenalom, BATE-om i Kelnom. Raspored utakmica je već napravljen, te već sada znamo da će 19. oktobar biti crveno-beli dan u Beogradu. Zašto?

Naime, za tada je zakazan meč 3. kola Lige Evrope između Crvene zvezde i Arsenala na stadionu ‘Rajko Mitić’. Još uvek nije poznato da li će se meč igrati od 19 ili 21 čas.

Problem je u tome što je po kalendaru Evrolige isti dan zakazan duel Crvene zvezde i Barselone u Areni. To znači da bi Delije morale da odluče da li će na stadion ili najveću dvoranu na Balkanu.

Naravno, postoji mogućnost da košarkaški klub zatraži od Evrolige da se taj meč odigra 20. oktobra u petak. Ako ‘elitno’ takmičenje ne izađe u susret crveno-belima (a trebalo bi), onda će se Delije baš naći u problemu…

0
0

4 Komentara

  1. Pre par godina nesrecnici su igrali protiv Arsenala na pasnjaku…Navijaci su pre utakmice otisli na Marakanu da vide pehar kupa sampiona, a ne teren je izasao samo Sagna iz prvog tima, ostali su bili pioniri, baba sera i ekonom…Dobio je Arsenal sa 1:3…Bas ce da me interesuje sastav Arsenala protiv Zvezde…

    0
    0
    Odgovori
    • Ajde bednice leci komplekse na drugom mestu, inace su Gibbs, Song, Rosicki, Wilshere, Arsavin, Nasri i Vela nizerazredni igraci? Ne laprdaj mnogo

      0
      0
      Odgovori
      • Verovatno si piskio u prasinu tada…Izracinaj koliko je Nasri mogao da ina godina tada…Inace, ti si bednik nerealni, cim si glodar.

        0
        0
        Odgovori
        • https://en.wikipedia.org/wiki/2010%E2%80%9311_Arsenal_F.C._season
          Ovo ti je, izuzetno jadan komentar… Ta ekipa Arsenala je igrala izuzetno znacajnu ulogu u Evropi u to vreme (inace dosli iz prvog sesira te sezone). Mozda ne medju prvih 10 ekipa u Evropi ali u prvih 20 sigurno.
          Umesto da slavis, najzad, uspeh svojih fudbalera i da se radujes sledecim utakmica ti si se nasao da komentarises nesto sto je bilo pre 7 godina. A da, i Partizan nije u tom mecu uopste bio nadigran, moglo je lako da bude nereseno pa i Partizan da pobedi da su se neke kockice poklopile.
          Ali ko ce to tebi objasniti…

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter