0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

EKSKLUZIVNO ZA HOTSPORT: Defanzivac Dinamo Kijeva o grupi, šansama Partizana i Ligi Evrope (FOTO)

Objavljeno: 25.08.17 u 19:31

Rival iz prvog šešira crno-belima u grupi B Lige Evrope biće Dinamo Kijev.

I baš prvi tim koji će u ovoj Ligi Evrope 28. septembra stići u Beograd jeste viceprvak Ukrajine.

Stub odbrane je u tom timu nekadašnji defanzivac Crvene zvezde, Aleksandar Pantić. Momak koji je prošao kroz mlade selekcije reprezentacije Srbije, igrao za Rad, a potom otišao u Viljareal gde je kao pozajmljeni igrač nosio drers Kordobe, Eibara i Alavesa.

Od 1. februara ove godine je Pantić član Dinama iz Kijeva, utisak je da ga se tim iz Pimere prelako odrekao i pustio u tim koji je juče eliminisao Maritimo i plasirao se u grupnu fazu Lige Evope, gde je favorrit za prvo mesto u grupi.

Pantić je za HotSport govorio o utiscima nakon današnjeg žreba iz Monaka gde su kuglice odredile da se ponovo vrati u Beograd i igra protiv šampiona Srbije.

– Mislim da smo mi apsolutni favoriti u ovoj grupi, ali naravno da to ne znači da je ona laka. Radi se o četiri dobra tima, svi imaju ambicije da ‘prezime’ u Evropi. Verujem da ćemo mi sigurno proći dalje, a ako bih mogao da biram, želeo bih da Partizan bude drugi, počeo je Aleksandar Pantić.

Sem što dobro poznaje Partizan, a i mnoge igrače crno-belih, Pantić je sarađivao sa Miroslavom Đukićom tokom njegovog boravka u Španiji, što mu može pomoći u duelima u Beogradu i Kijevu.

– Partizan može da igra veoma dobro, to je Evropi pokazao u Mađarskoj, protiv Videotona. Crrno-beli trenutno imaju sjajne igrače, a sve je to ‘ukomponovao’ jedan vrhunski trener. Veoma cenim rad Miroslava Đukića, zahvalan sam što sam imao priliku da sarađujem sa njim u Kordobi. Želim mu sreću u našoj grupi, da napravi što bolji posao sa svojim timom. Đuka je sjajan trener, zaključio je defanzivac Dinama.

Fudbal UEFA EURO U-21Czech Republic
Srbija U21 v Ceska U21
Aleksandar Pantic (L) and Jiri Skalak
Prague, 20.06.2015.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter