0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZA GOL, ZA PROLAZ DALJE: Đukić vraća jednog igrača u tim, ofanzivno ‘gore’, jak ‘blok’ na sredini (SASTAV)

Objavljeno: 24.08.17 u 09:25

Partizan večeras od 20 časova u Felčutu igra revanš meč plej-ofa za Ligu Evrope protiv Videotona, a prvi meč u Beogradu završen je rezultatom 0:0, što sigurno daje nadu za porlaz u grupnu fazu.

Bilo koji nerešeni ihod sem 0:0 vodi ‘prani valjak’ u grupnu fazu Lige Evrope. Na prvi pogled nepretežak zadatak,ali je problem taj što Miroslav Đukić mora da izvuče ‘keca iz rukava’ kako bi nadmudrio kolegu Marka Nikolića, koji u dušu poznaje sastav crno-belih. Zbog toga bi trebalo očekivati da šef stručnog štaba Partizana bude oprezan.

Na golu će sigurno biti Vladimir Stojković, a poslednju liniju će činiti kapiten Miroslav Vulićević, Nemanja R. Miletić, Bojan Ostojić i Nemanja G. Miletić. Na sredini promena, to jest jak blok, kao armirani beton. Naime, u tim se vraća oporavljeni Everton Luiz, dok će uz njega igrati takođe odličan u defanzivnim zadacima Marko Jevtović. Ispred njih kao kreator igre biće Sejduba Suma, dok će po bokovima delovati Marko Janković i Uroš Đurđević. Najofanzivniji biće Leandre Tavamba. Tako će Partizan dobiti na čvrstini na sredini terena, ali biti dovoljno ofanzivan da postigne gol možda i ‘zlata vredan’.

Projektovani sastav: Stojković – Vulićević, N. R. Miletić, Ostojić, N. G. Miletić – Everton, Jevtović, Suma – Đurđević, Janković – Tavamba.

Meč u Felčutu počinje od 20 časova uz prenos na Areni sport.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter