1
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

LOŽA ĆE BITI MALA: Evropski velikani došli da gledaju Zvezdu i odvedu joj najboljeg?! (FOTO)

Objavljeno: 24.08.17 u 19:09

Crvena zvezda večeras dočekuje Krasnodar na stadionu Rajko Mitić pred punim tribinama.

Čini se da se mesto više neće tražiti samo za tribine, već i za ložu stadiona u Ljutice Bogdana uzeći u obzir koliki će broj skauta i menadžera posmatrati duel Zvezde i Krasnodara.

Izaslanike za napadača iz Gane, Ričmonda Boaćija, u ložu najvećeg srpskog stadiona poslali su Fenerbahče, Anderleht, Moskovljani – Lokomotiva i Spartak, kao i Rubin.

Pune tribine stadiona Crvene zvezde dočekuju Krasnodar, a i dosta klubova iz Evrope poslalo je svoje predstavnike i kako saznaje HotSport u fokusu je Boaći, koji u slučaju dobrrer ponude do kraja prelaznog roka, 31. avgusta, može da napusti Beograd.

– Tri ruska giganta već nekoliko nedelja prate Ričmonda, a pojavila su se još dva ozbiljna kluba, koja su pokazala interesovanje. Finiš je prelaznog roka tako da je trka na tržištu otvorena i napadači su uvek na ceni, jasan je menadžer Boaćija, Ivica Pavlović.

Cena se formira na kraju, a ona je golovima Sparti iz Praga svakako skočila i nema dileme da Zvezda može da očekuje profit ukoliko bude došlo do rastanka sa napadačem koji je u junu posle gašenja Latine postao slobodan igrač i stavio je paraf na trogodišnji ugovor.

Postoji klauzula po kojoj može da ide dalje, a tako je na ovim prostorima, gde često para vrti i gde burgija neće. Ipak, nema dilema da je Ričmond Boaći postao ljubimac navijača i „zvezda“ crveno-belog tima.

FOTO: STARSPORT
0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter