0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

ILIEV ZADOVOLJAN: Partizan pokazao pravo, evropsko lice – posebna poruka za ‘ispade’ navijača

Objavljeno: 24.08.17 u 22:39

Crno-beli se nakon jedne sezone vraćaju na veliku evropsku pozonicu.

Patizan je izborio plasman u Ligu Evrope i sutra će dobiti rivale u grupi tog takmičenja.

Sa ekspedicijom Partizana je u Felčutu, naravno, bio i sportski direktor kluba Ivica Iliev. Alfa i omega što se dovođenja igrača tiče, jedan od novajlija je postigao i gol, Sejduba Suma, dok su strelci bili još Tavamba i Đurđević koji je dvaput zatresao mrežu.

– Nema previše reči kada se pobedi ovako. Ovo je bio Partizan kakav smo pravili i želeli. Na najvišem evropskom nivou su pokazali ono što su i protiv Olimpijakosa, zaslužili su Evropu. Ta dva meča protiv Olimpijakosa su pokazala da smo možda i zaslužili veće evropsko takmičenje, ali smo naleteli na takav tim. Siguran sam da možemo da očekujemo još bolji Partizan u grupi, još dominantniji, uigraniji i ubeđen sam u to, otpočeo je Iliev.

Crno-beli su pružili znatno bolju partiju od one u Beogradu kada nije bilo golova. Sem što su uspeli da savladaju čuvara Videotona, crno-beli su izgledali lepše na terenu.

– Oni su isti kakvi su bili pre dva meseca, mi smo od starta želeli da se borimo za grupnu fazu nekog takmičenja i sa ovim ljudima u stručnom štabu mislim da imamo kvalitet da napravimo još jedan iskorak u Evropi. Moram da kažem da više ne smemo da pravimo ovakve greške što se tiče navijača. Ono što su uradili nije u redu i večeras su pokazali da nam puno znače. Uz njihovu podršku sa tribina možemo mnogo i zato sličnih ispada više ne sme da bude, dodao je Ivica Iliev.

Komentar na današnji meč dao je i član stručnog štaba Miroslava Đukića, Andrija Delibašić koji je takođe bio zadovoljan pokazanim na ‘Pančo Areni’.

– Dobro smo ušli u utakmicu od početka, dali golove na vreme i posle je sve bilo lakše. Veliki rezultat za Partizan i srpski fudbal, nadam se da ćemo tako i da nastavimo, rekao je Delibašić.

Iz Felčuta: Stefan Smuđa

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter