1
Evropske lige

BRAVO: Pogba takođe hvali Srbina

Objavljeno: 24.08.17 u 13:46

Nemanja Matić napravio je pravi ‘bum’ dolaskom u Mančester junajted, a pohvale stižu sa svih strana, od bivših fudbalera do saigrača, a ova mu sigurno mnogo znači.

Junajted je sezonu počeo iz snova sa dve pobede u Premijer ligi od 4:0. Navijači su kao jednog od najzaslužnijih za dobru igru ‘crvenih đavola’ okarakterisali srpskog reprezentativca Nemanju Matića.

– Igrač sam koji više obraća pažnju na napadačke akcije i sada sam dobio takvu ulogu. Matić je defanzivniji, možemo da se menjamo tokom utakmice, ali sam u ova dva meča bio ofanzivniji, dok je Nemanja ostao nazad. To mi je mnogo pomoglo da budem ono što jesam. I dalje obavljam odbrambene zadatke, ali sada mogu da pomažem i napadačima i budem bliže golu, prosto uživam – istakao je Pol Pogba.

Francuz nije krio oduševljenje tim što Mančester igra dobro i ređa pobede.

– Zadovoljan sam kako smo startovali sezonu, ali tek je početak. Najveći rival smo mi sami sebi, nema razloga da se bilo koga plašimo iz Premijer lige, pokazali smo da smo jaki kao tim. Znamo da možemo da imamo vrhunsku sezonu i nadam se da ćemo osvojiti titulu – zaključio je Pogba.

Mančester junajted u subotu od 18.30 dočekuje Lester siti u 3. kolu Premijer lige.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter