Kako sada stvari stoje, jedan deo Srbije će biti zadovoljan, dok će drugi biti u vrlo ljut na TV operatere u našoj zemlji.

Povezane vesti

Manje od 48 sati je ostalo do trenutka odluke i odgovora na pitanje hoćemo li dobiti dva tima u grupnoj fazi Lige Evrope ili će to biti samo Partizan ili Crvena zvezda. Oba tima imaju aktivne rezultate, crno-beli 0:0 u Felčutu protiv Videotona, a crveno-beli na svom stadionu jure 2:3 iz prvog meča u Krasnodaru.

Partizan će u četvrtak igrati od 20 časova, ali kako sada stvari stoje, izgleda da nijedna televizija neće prenositi susretu između Videotona i Partizana.

Grobari na društvenim mrežama se pitaju gde će moći da gledaju verovatno najvažniji meč ovog leta, a odgovor su pružili sajtovi dva TV operatera koji su prenosili prvi meč iz Humske.

Ni na sajtu RTS-a, kao ni TV ArenaSport ne stoji da će ići slika iz Felčuta. I jedni i drugi će prenositi meč Crvena zvezda – Krasnodar, kao i prvi meč Evropskog prvenstva u odbojci između Poljske i Srbije.

Na ostalim programima TV ArenaSport biće košarka sa ‘Akropolis’ kupa između Grčke i Italije, meč sa EP u odbojci između Španije i Slovenije, kao i hokejaška Liga šampiona.

Tako će zbog odbojke Grobari, najverovatnije, ostati uskraćeni za prenos iz Mađarske, ukoliko se nešto ne promeni do početka meča. Delije taj problem neće imati.

Jedino će 200 Grobara prisutnih na stadionu gledati ovaj meč, uz one koji se snađu za ‘strim’ putem interneta, ali će HotSport imati izveštača na licu mesta, te ćemo se potruditi da vam prenesemo atmosferu pre, za vreme i posle utakmice na ‘Pančo’ areni.