Istina je da je teren Marakane bio u katastrofalnom stanju, ali u klubu čine sve kako bi ga što više osposobili za revanš meč protiv Krasnodara.

Povezane vesti

Pravi šok izazvala je vest da Krasnodar ne želi da igra na vrlo lošem terenu Marakane u četvrtak uveče, već da su direktno od UEFA tražili promenu domaćinstva i suspenziju stadiona ‘Rajko Mitić’.

Da biste napravili paralelu i radi poređenja, evo kako je teren izgledao pre samo 10-ak dana:

FOTO: HotSport

Međutim, zbog opasnosti od reakcije iz Evropske kuće fudbala i eventualne promene mesta odigravanja koja bi prouzrokovala ogromne probleme u organizaciji, Crvena zvezda je morala hitno da deluje.

Munjevito se krenulo u ‘popravku’ terena i ona za sada dobro napreduje. Bar bi se reklo po slici koja nam stiže sa stadiona u Ljutice Bogdana.

‘Zeleni tepih’ deluje mnogo bolje nego prethodnih dana, a videćemo koliko će ostati ‘čitav’ kada po njemu zaoru igrači jednog i drugog tima u borbi za plasman u Ligu Evrope.

Jedno je gotovo izvesno, promene domaćinstva neće biti i Rusi će morati sutra uveče od 21 sat da se snađu na terenu na kom će večeras imati zvaničan trening.

FOTO: Crvena zvezda