0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

NI PARTIZAN NI ZVEZDA: Pogledajte gde je promovisan jedan od najboljih igrača Superlige (FOTO)

Objavljeno: 23.08.17 u 16:40

Posle šest sezona u domaćem fudbalu, jedan od najboljih fudbalera domaće lige je promenio srerdinu.

Danas je potpisan četvorogodišnji ugovoro, a u Rumuniju će se preseliti Bogdan Planić koji će nastupati u dresu Steaue, odnosno FCSB.

Izgleda da je Zvezda sudbina Bogdana Planića, a posle beogradskog kluba, koji je želeo da ga vrati po svaku cenu, kapiten Vojvodine je od danas član rumunske Steaue (u prevodu Zvezda). Defanzivac je u Bukureštu u društvu gazde kluba Điđija Bekalija i svog menadžera Radeta Ćaldovića potpisao ugovor na četiri godine.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

– Posle dugih pregovora i više ponuda iz Evrope, igrač se odlučio za veliki klub kao što je Steaua. Gazda Bekali je bio veoma uporan da dovede Planića, koji je ovde predstavljen kao ekstra pojačanje, kaže za HotSport Ćaldović.

Štoper koji je klasu potvrdio sjajnim igrama u Novom Sadu pred novim je izazovim u karijeri.

– Poznato je da su samo Steaua i Zvezda sa ovih prostora osvajali Kup šampiona, a večeras sledi borba rumunskog kluba sa Sportingom za Ligu šampiona. Ovde vlada euforija, ulaznice su rasprodate i sledi veliki okršaj.

Ambicije su da se osvoji titula, ali i da se uradi što bolji posao u Evropi. Steaua je klub sa velikom tradicijom i u što se tiče toga u rangu sa dva najbolja srpska kluba.

– Želja igrača je da se pored nastupa na međunarodnoj sceni, pošto je u džepu već grupna faza Lige Evrope da se bori za trofeje. Finansijski uslovi su dobri, a od ovog posla je profitirala posle samo godinu dana i Vojvodina, zaključio je Ćaldović.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter