Zvanično je odlučeno ko će deliti pravdu u 155. ‘večitom’ derbiju koji će se u nedelju od 19 sati igrati na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Povezane vesti

Sudijska komisija donela je odluku o delegiranju arbitara za utakmice sedmog kola Superlige, a između ostalog i najzanimljiviji među njima ‘večiti’ derbi između Crvene zvezde i Partizana.

Glavni arbitar ponovo će, kao i u prethodnom okršaju istih rivala na istom stadionu, biti Danilo Grujić iz Niša, ali je zanimljiva odluka oko njegovih pomoćnika.

Naime, ‘mahači’ će biti Dalibor Đurđević i Milovan Ristić, koji inače sarađuju i čine evropsku trojku sa našim najboljim arbitrom Miloradom Mažićem.

Ono što je još zanimljivije jeste da je i Mažić delegiran u ovom kolu, ali za meč između Voždovca i Mačve, a sa njim će na ‘krovu’ zastavice nositi Uroš Stojković i Dejan Petrović.

Oba puta kada je Danilo Grujić sudio ‘večiti’ derbi Partizan je slavio, i to oba puta na Marakani. Prvi put sa 2:0 u 141. okršaju, a drugi put u poslednjem prvenstvenom duelu u aprilu ove godine kada je bilo 3:1 za crno-bele.

(Izvor: youtube / BalkanSportsNews)