6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZNAK PITANJA: Jedan igrač je ‘rovit’, Le Talek ima zamenu

Objavljeno: 22.08.17 u 16:38

Crvena zvezda u četvrtak od 21 čas dočekuje Krasnodar u revanš meču plej-ofa za Ligu Evrope, a manje-više je poznato u kom sastavu će crveno-beli istrčati na teren.

Trener crveno-belih Vladan Milojević je uvek zagonetan kada je sastav u pitanju. Ipak, čini se da je ovoga puta ‘jednačina sa samo jednom nepoznatom’. Naime, Crvena zvezda je prvi meč izgubila sa 3:2, ali to nije rezultat koji tera četu Vladana Milojevića da krene svom silinom napred. Tako bi trebalo da crveno-beli i ovaj meč krenu u standardnoj formaciji 4-2-1-2-1.

Na golu je zacementiran Milan Borjan, desni bek će ostati Filip Žule Stojković, a štoperska mesta zauzeće Srđan Babići Vujadin Savić. Jedina nepoznata je levi bek, naime Milan Rodić još uvek nije spreman, te ako do sutra popodne ne bude mogao na teren, u igru će Dušan Anđelković.

Za razliku od meča u Krasnodaru na sredini terena neće biti suspendovanog Damjana Le Taleka, a njegovo mesto zuazeće borbeni Marko Gobeljić, kome pozicija zadnjeg veznog nije strana. Uz njega na centru igrališta će delovati Mičel Donald, a ispred njih Gelor Kanga. Po bokovima napadaće Nemanja Radonjić i Slavoljub Srnić, dok će najistureniji biti Ričmond Boaći.

Ako bude potrebe da se juri svim raspoloživim sredstvima ka golu, formacija će se transformisati u 4-4-2 sa Aleksandrom Pešićem umesto Marka Gobeljića.

0
0

6 Komentara

  1. „Nešo“ majstore! Tebi kao velikom poznavaocu sporta koji se zove fudbal samo da kažem da ne padaš u vatru. Zvezda ima sijaset zaista dobrih pojedinaca ali ima i tzv. strane kapitalce koji moraju igrati i imaju obezbeđena mesta unapred a ne zaslužuju dres Zvezde , jer su bolji naši domaći srpski igrači.Uporediti zalaganje zvezdinih domačih igrača na utakmici u Krasnodaru i zalaganje stranih „kapitalaca“, koji jednostavno ne trče bez lopte, ne bore se, ne uklizavaju, je smešno. Zato nam je i duvala promaja u odbrani, sa pozicija dva zadnja vezna. Da nije tako ne bi Zvezda dovela prvo Jovičića pa sada i Krstičića. Držati Donalda i Letaleka na pozicijama zadnjih veznih je ravno samoubistvu! Što pre treba prodati ove strane „kapitalce“!

    0
    0
    Odgovori
  2. Slažem se sa komentarom pod „Jose“! Gobeljiću se pruža prilika da postane pokojnik ili pukovnik! Zato, Gobeljiću ostavi srce na teren i neće ti biti problema! Trči, uklizavaj! Pokaži svima da možeš!

    0
    0
    Odgovori
  3. Gobelja,ako citas ovo, u cetvrtak ti se lomi karijera! Ili ces da se vines u visine i otvoris oci mnogim klubovima ili ces da ostanes ‘neki tamo gobeljic na klupi’ !!! Srce na teren i nek ti idol bude jovicic!!! Ne ronaldo ne messi nego BRANKO JOVICIC!! Srecno

    0
    0
    Odgovori
  4. Jednostavno, ne verujem u tim u kome će istovremeno igrati Donald, Kanga i Boaći! Videli smo ih u Krasnodaru i bili su među najslabijim igračima Zvezde. Donald i Kanga su spori, neborbeni, ne trče bez lopte, ne pritiskaju protivnika. Ista stvar kao prošle godine protiv Ludogoreca i Sasuola! Učinak ravan „nuli“! O Boćiju je sve rekao njegov učinak u Krasnodarau. Imao je dve izgledne šanse, obe je upropastio! Okrenut licem ka golu protivnika, u prodoru, je neupotrebljiv. Nema dribling a igra „jedan na jedan“ je za njega misaona imenica! Sada sve više shvatam zašto je bio 4 godine rezerva u Italiji! S druge strane šteta je što ne igraju Rodić i Jovičić, jer strah me je od Anđelkovića. Jedino polažem nade u igru Radonjića, Milića, Pešića i Adžića. Ali, da li će to biti dovoljno?!

    0
    0
    Odgovori
    • Neverovatna je cinjenica koliko ti ‘brate od strica od Dejana Andjusa’ ne poznajes sport koji se zove fudbal, a toliko volis da komentarises…koga je briga sto takav ‘znalac’ kao sto si ti ne veruje u ovaj tim

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter