5
Domaći fudbal

UPUSTVO PRED FELČUT: Evo koliko će Grobara biti na stadionu…

Objavljeno: 22.08.17 u 15:10

Partizan u četvrtak od 20 časova u Felčutu igra revanš meč plej-ofa za Ligu Evrope protiv Videotona, a iako je ovaj mađarski grad blizu Srbije, Grobara na stadionu neće biti mnogo.

Razlog je mali kapacitet stadiona od svega 4.000 mesta. To znači da Partizanu pripada pet posto ili oko svega 200 karata. To nam je potvrđeno u Humskoj.

Ipak, nema dileme da će mnogo veći broj Grobara krenuti put Felčuta u pokušaju da se domogne karata za neku od drugih tribina. Po najavama na forumima očekuje se da u Mađarskoj bude oko hiljadu navijača Partizana. Nejasan potez uprave Videotona, koja je odlukom da se meč igra u Felčutu sebi izbila ogroman novac iz džepa. Izgleda da za Mađare nije sve u novcu.

0
0

5 Komentara

  1. Kakomislite blizu Srbije? To je predgradje Budimpeste, kao Barajevo Beograda! PA ako je Budimpesta blizu Srbije…..
    Inace bice grobara oko 200-250 najvise ,mali je kapacitet stadiona, oko 4 hiljade sedista.Teren je kraci od naseg, sto je dobro za tehnicki bolje ekipe. So…

    0
    0
    Odgovori
  2. Oni su namerno izabrali da igraju na malom stadionu da bi grobara bilo manje ali nema im pomoci INSTITUCIJA IDE DALJE!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter