0
Fudbal

U SJAJNOJ JE FORMI: Runi hoće da igra za reprezentaciju

Objavljeno: 22.08.17 u 13:50

Fudbaler Evertona Vejn Runi rekao je danas da želi da igra za reprezentaciju Engleske, ali da će o tome uskoro razgovarati sa selektorom Garetom Sautgejtom.

Runi je najbolji strelac u istoriji reprezentacije Engleske sa 53 gola, ali nije igrao za državni tim od novembra i pobede protiv Škotske od 3:0, u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine.

On je izgubio mesto u reprezentciji kada je izgubio mesto u timu Mančester Junajteda. Prošle godine je postigao samo osam golova u svim takmičenjima, a ovog leta prešao je u Everton. On je sinoć u prvenstvenoj utakmici protiv Mančester Sitija postigao 200. gol u Premijer ligi.

– Videćemo, sada sam koncentrisan na Everton. Sigurno je da ću razgovarati sa Sautgejtom u narednih nekoliko dana, rekao je Runi za Skaj.

Engleska će 1. septembra u sedmom kolu Grupe F igrati na gostovanju protiv Malte, a tri dana kasnije na domaćem terenu protiv Slovačke.

Engleska je prva na tabeli sa 14 bodova, Slovačka ima dva manje, a trećeplasirana Slovenja sakupila je 11 bodova. Škotska ima osam, Litvanija pet, a poslednjeplasirana Malta je bez bodova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter