2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MIROSLAV ĐUKIĆ: Varate se ako očekujete lep fudbal!

Objavljeno: 22.08.17 u 16:09

Partizan danas kreće put Felčuta gde u četvrtak od 20 časova gostuje Videotonu u revanš meču plej-ofa za Ligu Evrope, prvi meč je završen 0:0.

Publika u Beogradu nije videla ono što svaki ljubitelj želi da vidi kada dođe na stadion. Lepa igra i golovi su izostali u Humskoj, a po najavi Miroslava Đukića, ništa lepši fudbal nećemo gledati ni u Mađarskoj.

– Očekujem i tamo takmičarsku utakmicu. Mislim da neće biti mnogo golova, teško će se videti lep fudbal. Pre će biti tvrd meč, jer je protivnik takav da ti ne dozvoljava da igraš. Bitno je da ne primimo gol, a da pokušamo da iskoristimo svaku grešku rivala. Odlučiće detalji – istakao je Miroslav Đukić.

On je istakao da će njegovim igračima biti mnogo lakše, jer sada pozaju četu Marka Nikolića.

– Dosta smo se upoznali. Biće veoma teško, mada će protivnik morati malo do promeni način igre, više da se otvori, što će stvoriti više prostora za igru. U tome vidim našu šansu. Očekujem bolju partiju što se tiče ofanzivnog, dok će u defanzivnom delu obema ekipama biti teško, s obzirom da čvrste odbrane i mali prostor za igru. Svesni smo važnosti utakmice. Igramo protiv ozbiljnog rivala, ali idemo u goste odlučni prođemo u grupnu fazu što bi bilo važno za klub – zaključio je Đukić.

Partizan u Felčutu može da računa na sve igrače sem Alena Stevanovića koji mora ponovo na operaciju. Ovde možete da pročitate koliko će Grobari dobiti karata za meč.

0
0

2 Komentara

  1. …varas se i ti ako mislis da se vratis u Bg. s’porazom, Stolica ti se debelooo drma, blizu si Grofovim ‘trenerskim vestinama’, znaci, SKORO NIKAKVIM, jedino sto se ljudskih kvaliteta tice, TU SI OK, inace sve ostalo…………………………………..
    SAMO MARKKKO PARTIZAN SPASAVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter