0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MIHAJLOV: Mačva je dobra ekipa, ali naš cilj je pobeda

Objavljeno: 22.08.17 u 14:07

Ekipa sa Dušanovca još uvek drži poziciju na samom vrhu Superlige.

To je rezultat dobrih igara, a uprrkos remiju sa Spartakom, pokušaće da se na svom stadionu vrate na pobednički kolosek.

Voždovac je u Subotici imao više od igre, veliki broj nerealizovanih prilika ih je koštao osvajanja tri boda. Novu šansu za to će imati već za vikend kada će ugostiti ekipu Mačve.

– Utisci su pomešani, znali smo da nas očekuje teška utakmica na ne tako dobrom terenu. Očekivali smo više, ali prvenstvo je dugačko i idemo utakmicu po utakmicu. Mislim da smo mogli utakmicu da završimo u prvom poluvremenu nakon prikazane igre i stvorenih prilika. Opet sa druge strane i Spartak je imao par opasnih naleta, rekao je Miloš Mihajlov.

Odbrana kojom komanduje Mihajlov ove sezone radi veoma dobar posao, Zoran Popović je i u prošlom gostovanju uspeo da sačuva mrežu, što je sasvim sigurno cilj i za duel sa timom iz Šapca.

– Zadovoljan sam što nismo primili gol i nadam se da možemo da nastavimo sa tom praksom. Očekivanja pred Mačvu su takva da želimo da nastavimo sa pozitivnim rezultatima kod kuće i želim da na reprezentativnu pauzu odemo sa pobedom. Mačva je dobra ekipa i poštujemo svakog protivnika, međutim mi igramo kod kuće i imamo jasan cilj, a to je da svaku utakmicu idemo na pobedu. Nadam se da ćemo to i ostvariti pred našim navijačima koji su pokazali u prethodnim kolima da su nam velika podrška i naš 12. igrač, dodao je Miloš Mihajlov.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter