12
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JOŠ SAMO SITNICE: Zvezda uskoro dobija veliko pojačanje, bivšeg reprezentativca!

Objavljeno: 22.08.17 u 10:13

Tim Vladana Milojevića će uskoro biti pojačan za jedno veoma poznato ime domaćoj fudbalskoj javnosti.

Crvena zvezda će uskoro u svom sastavu imati igrača koji je nastupao u Primeri i Seriji A, a takođe upisao i tri utakmice u reprezentativnom dresu.

Nenad Krstičić je dogovorio rastanak sa Alavesom i utanačio uslove trogodišnjeg ugovora sa crveno-belima.

Svima u Crvenoj zvezdi je revanš sa Krasnodarom u fokusu, ali u klubu rade i na drugim poljima. Kako je HotSport najavio stiže novo ekstra pojačanje iz Španije, a ostaje da Nenad Krstičić danas ili sutra potpiše sporazumni raskid ugovora sa Alavesom.

Rukovodstvo je načelno prihvatilo posle odluke trenera da ne računa na bivšeg igrača Sampdorije, Bolonje i OFK Beograda da je rastanak najbolja opcija za obe strane, bez obzira na ugovor, koji je validan do juna 2019. godine.

Uporedo Krstičić je razgovarao sa ljudima iz Zvezde i brzo je pronađen zajednički jezik, a čim bude imao papire u rukama sledi dolazak u Ljutice Bogdana i potpisivanje ugovora na tri godine.

Na ovaj način klub želi da ima zamenu za povređenog Branka Jovičića, ali da se i osigura ukoliko u narednim danima stigne ekstra ponuda za Gelora Kangu i Mičela Donalda.

FOTO: STARSPORT
0
0

12 Komentara

  1. Небитно ко за кога навија, али одакле паре за оболико тзв. појачања?! Одакле?! Је л могуће да нико не контролише пословања или се све заташкава?!

    0
    0
    Odgovori
    • Konkretno ako pricamo za ovu sezonu, bilans ti je sledeci, sobzirom da te brine ovoliki dolazak igraca pretpostavljam u Zvezdu. Uzecemo 10 miliona kao neki realan budzet koji Zvezda mora da obezbedi za plate kolektiva , igraca i odrzavanje stadiona u to nece biti uracunati troskovi placanja obestecenja i vracanje dugova. Ove sezone Zvezda ima 4,5 miliona od Ruske firme Gasprom, milion od Telekom i da kazemo jos milion od sitnijih sponzora i UO. Sto je znaci 6,5 miliona evra Zarada od marketinga i TV prava na gosinjem nivou je oko 2 miliona evra. Dolazimo do cifre od 8,5 miliona evra. Zvezda je platila obestecenje za Pesica 750.000, Jovicica 500.000 i Rodica 300.000, Gobeljic 100.000. Zbirno 1.650.000. Prodala je Ristica 2 miliona, Plavsica 1,2 miliona i bracu Ilic za 5,5 miliona, Ruiz 500.000. Ukupno 9,3 miliona. Kad se od zarade odbije, deo koji je otisao na placanje obestecenja i 1,5 koji nedostaje za godisnji budzet, Zvezda je u plusu 6.150.000. Tome jos treba dodati oko 800.000 koje su trenutno zaradjene od takmicenja u Evropi i oko 500.000 koje su dobijene od karata za Evropske utakmice. Pritom, ukoliko se plasira u LE, Zvezda ce prihodovati jos minim 5 miliona evra, ako ne, treba ocekivati prodaju nekog od stranaca Boaci, Kanga, Donald, Le Talek.Da se ovako poslovalo poslednjih 10 godina, Zvezda bi bila stabilan klub i mogla bi da finansira i druge klubove SD-a. I jos jedna stvar vezana za ova „takozvana“ pojacanja. Gotovo svi igraci koji su dosli ovog leta su vec opracdali epitet pojacanja, osim Rikardinja, sto se nije desilo duzi niz godina.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter