Već je stavio paraf na ugovor koji će trajati dve godine, a biće licenciran već za nedeljni ‘večiti’ derbi protiv Partizana.

Povezane vesti

Čim je sporazumno raskinuo saradnju sa Alavesom usledio je prelazak u Crvenu zvezdu. Kako je HotSport najavio u nedelju, novi član kluba je zvanično postao Nenad Krstičić, koji je stavio paraf na dvogodišnju vernost ekipi sa stadiona ‘Rajko Mitic’.

Iskusni vezista je prihvatio da posle OFK Beograda ponovo igra u Srbiji, iako je u proteklih devet godina proveo u inostranstvu, najviše u Sampdoriji, a i imao je još pre Baskije i epizodu u Bolonji. Nastupao je za mladu i najbolju selekciju Srbije.

Tokom karijere pojavio se problem sa bolešću, koja je pretila i kraju karijere, ali je rođeni Beograđanin dobio bitku i uspešno se vratio na teren. Svoj potencijal potvrdio je pod komandom Siniše Mihajlovića, a u Zvezdi će imati ulogu da u nastavku sezone zameni povređenog Branka Jovičića.

Crveno-beli će već sutra registrovati novo pojačanje, a Krstičic stiče pravo nastupa već u nedelju, kada se na najvecem srpskom stadionu igra 155. veciti derbi.

Očekuje se da sutra uveče vezista odradi prvi trening sa novim saigračima pod komandom trenera Vladana Milojevića.

FOTO: STARSPORT