1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IZ PATIZANA OTVORENO: Evo koji problem ima Sejduba Suma

Objavljeno: 22.08.17 u 11:17

Crno-beli još uvek čekaju da Gvinejac pokaže ono zbog čega je doveden.

Ovog leta je oboren rekord i posle dugog interesovanja doveden je Sejduba Suma.

Navijači su bili u euforiji, omaleni vezista je stigao u Beograd, specijalno promovisan i još je ostalo samo da zaigra. I to se desilo uskoro, ali euforija među navijačima je polako počela da opada. Suma je stigao nespreman te je na početku dobijao šansu srazmerno sa svojim mogućnostima i kondicijom, a tek nakon toga uhvatio ritam.

– Očigledno je da je Suma imao problema sa samopouzdanjem, što je uslovljeno i lošom fizičkom pripremom sa kojom je stigao u Beograd. Svima je jasno da bi morao da preuzme više odgovornosti u organizaciji igre, što po kvalitetima koje poseduje svakako zaslužuje. Verujem da je revanš protiv Videotona idealna prilika da ga vidimo u pravom izdanju, rekao je Milorad Vučelić za “Večernje novosti”.

Partizanu je krucijalno da Sejduba Suma što pre prevaziđe probleme sa kojima se susreo i tako doprinese svom timu, a i opravda 1.650.000 evra plaćenih Slovanu za njega.

0
0

1 Komentara

  1. Nije sporno da on zna da igra fudbal,ali za koga i protiv koga.Igrač koji bi morao da ima loptu najčešće u nogama i kreira ofanzivu,a fizički je nespreman,ne može da odgovori tom zahtevu.Prema toma ,dok se ne spremi ,klupa.Na njoj će izlečiti samopouzdanje lakše nego lošim igrama tonući sve dublje u krizu.To koliko je plaćen,ne znači ništa,osim minusa u kasi,a da li je vredelo videćemo.Mnogo veći igrači i mnogostruko više plaćeni i u većim klubovima se nisu naigrali i uložen novac opravdali.Njegovu nonšalanciju,razumem,jer je vrhunski tehničar i majstori igraju sa lakoćom i opušteno,ali malodušnost i manjak borbenosti se ne može tolerisati.Ovo je verovatno uzrok nedovoljne fizičke spreme i on kalkuliše sa energijom,jer je nema i zato ,klupa dok se ne spremi.Kad se pripremi ,opraštanja neće biti.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter