Ovaj čovek je proveo šest sezona u Crvenoj zvezdi pre odlaska u inostranstvo, a bio je deo sportskog sektora nekoliko godina.

Povezane vesti

Uvek beskompromisan u duelima, Zemunac sa „topom“ u levici – Goran Vasilijević, koji je šest sezona proveo kao igrač Crvene zvezde sa kojom je stigao do svetske krune u Tokiju.

Povrede su ga omele da postigne jos više sa crveno-belima i baš u pohodu na krunu u Bariju, popularni Maza se lečio od teške povrede kolena. Ipak, pre tog peha navijači ga pamte po čuvenom meču sa Milanom, kada je u ponovljenoj utakmici imao kiks, ali na njegovu sreću uspeo je da se „ispravi“ i loptu izbaci iz gola pre nego što je zatresla mrežu.

Sudije nisu videle dobro, a pored pobune igrača iz Milana ostalo je sve na trenutnom rezultatu. Posle uvođenja sankcija ostao je u klubu i 1994. godine je kao kapiten predvodio je ekipu do trofeja Kupa Jugoslavije.

Igrao je u inostranstvu za Slaviju iz Sofije i Džef Junajted. Nekoliko godina je radio u sportskom sektoru od dolaska Dragana Stojkovića, a danas je ostao u fudbalu i radi kao saradnik u jednoj menadžerskoj agenciji.