0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

PROMENA KURSA: Grobari su se nadali da bi Tošić mogao u Humsku, ipak sad je bliži severu

Objavljeno: 21.08.17 u 17:42

Zoran Bambi Tošić i dalje je slobodan igrač, ali su njegove usluge ponuđene timu koji igra u ligama ‘petice’, tačnije u Bundesligi, gde je već igrao.

Došao je Zoran Tošić da podrži Partizan protiv Videotona. Mnogi su se ponadali da je to signal po kom će sepopularni ‘Bambi’ vratiti u Humsku. Ipak, on je tu informaciju veoma brzo demantovao i nastavio da traži novi angažman u Evropi.

Kako stoje stvari veoma je blizu da ga nađe. Naime, Zoran Tošić je ponuđen HSV-u. Tim iz Hamburga traži zamenu za desno krilo posle povrede Nikolaja Milera. Nije ‘Bambi’ jedini ponuđen HSV-u, tu je još nekoliko ofanzivnih krila, ali je priča o Tošiću najrealnija, jer Srbin ima čiste papire.

Zoran Tošić je karijeru počeo u Banatskom dvoru (Banatu), a potom se preselio u Partizan za koji je postigao 14 golova za dve sezone. Usledila je selidba u Mančester junajted, a potom i pozajmica Kelnu. Poslednjih sedam godina je nastupao za CSKA iz Moskve.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter